Populaire zoekopdrachten

formule 1 live kijken via internet
Overzicht Mobiel

Formule 1 live kijken via internet? Zo doe je dat!

30-09-2020 Leestijd: 2 min. Deel dit artikel
30-09-2020 Leestijd: 2 min. Deel dit artikel

2020 is een bijzonder racejaar. Het Formule 1-seizoen werd op het laatste moment uitgesteld. Mooie races werden verplaatst of zelfs afgelast, zoals de Grands Prix van Australië, Monaco en Nederland. Een domper voor autosportminnend Nederland, dat niet kon wachten om Max Verstappen onder andere op eigen bodem in actie te zien.

Niet getreurd, want de alternatieve Formule 1-kalender van 2020 barst van de pareltjes. Races die normaal nooit op de kalender zouden staan, kregen nu ineens een plekje. Zoals de Toscaanse Grand Prix op het spectaculaire, beruchte Mugello. Daarnaast staan er nog een paar bijzondere races op het programma. Zo keert het legendarische circuit van Imola, na afwezigheid van veertien jaar, terug op de kalender. En racet de Formule 1 voor het eerst een Grand Prix op het Portugese circuit van Portimão. Goed nieuws: jij kunt Formule 1 live kijken via internet!

Formule 1 live kijken via internet

Je kunt op twee manieren Formule 1 live kijken via internet.

Formule 1 live kijken via TV Anywhere

Heb je T-Mobile Thuis? Dan mag je gratis de TV Anywhere app gebruiken. Hiermee kijk je overal op je telefoon of tablet live televisie. Om Formule 1 live te kijken via internet op de TV Anywhere app, heb je het Ziggo Sport Totaal pakket nodig. De eerste maand kost dit zenderpakket € 7,50, daarna betaal je € 15 per maand. Tip: in de winterstop van de Formule 1 kun je dit zenderpakket, als je wil, uitzetten.

Met Ziggo Sport Totaal kijk je via onze app elke Grand Prix live. Ideaal als je niet op tijd thuis bent en onderweg in bijvoorbeeld de trein de race wilt kijken. Of als de televisie bezet is. Dan is het een kwestie van de tablet erbij pakken en met oortjes in live Formule 1 kijken via internet.

formule 1 live kijken via internet t-mobile

Formule 1 live kijken via F1 TV

De Formule 1 heeft zijn eigen streamingdienst: F1 TV. Met de Pro-abonnementsdienst kijk je elke race live via internet op je telefoon en tablet of in de browser. Extra goed nieuws: je bepaalt zelf naar welk commentaar je luistert. Ga je voor de enthousiaste Olav Mol of de experts van het Engelse Sky? Aan jou de keuze.

Het mooie aan F1 TV is dat je zelf regisseur kunt spelen. Zo kun je, als je wilt, de hele race meerijden met Max Verstappen. Inclusief communicatie tussen hem en de pitmuur. Zodra hij zijn strategie aanpast, weet jij het als eerste! Daarnaast vult de Formule 1 de app met allerlei extra inzichten, discussies, documentaires en oude races. Ideaal als je ook een oude race uit de Formule 1 live wilt kijken via internet. Daarnaast kun je alle races in het voorprogramma van de Formule 1, zoals de Formule 2 en Formule 3, live kijken.

Om live Formule 1 te kijken via internet met de F1 TV-app, heb je een TV Pro-abonnement nodig. Deze kost € 64,99 per jaar. Een gewoon abonnement kost € 26,99 per jaar. Hiermee kun je de race achteraf in zijn geheel terugkijken. Daarnaast kun je oude Grands Prix en races uit het voorprogramma van de F1 terugkijken.

Formule 1 live kijken via internet met Unlimited

Een Unlimited abonnement is ideaal als jij live Formule 1 wilt kijken via internet. Zo hoef je je tijdens een spannende race niet druk te maken om het dataverbruik. Ook is het meepakken van de nabeschouwing voor je bundel dan geen probleem.

Deel dit artikel