Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Met de FridgeCam weet je altijd wat er in je koelkast staat

12-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
12-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Hoe staat het thuis met de kaas en vleeswaren? En heb je op kantoor nog wel genoeg in de koelkast voor de vrijdagmiddagborrel? Zonder boodschappenlijstje bij de hand is het antwoord op deze vragen waarschijnlijk dat je geen idee hebt. We houden graag de controle over onze koelkastinhoud, maar dat lukt helaas niet altijd.

En daardoor realiseren we ons soms gewoon te laat dat we inderdaad geen kaas meer hebben. Of toch wel? Daar sta je dan, in de supermarkt, met een vertwijfelde blik. In dat geval kan de FridgeCam een uitkomst bieden. Geen twijfels meer: gewoon even de app op je telefoon openen en je kunt zó een blik werpen in de koelkast. Ah, en je ziet ook gelijk dat de melk bijna over zijn houdbaarheidsdatum is. Ook maar even een nieuw pak kopen dus.

De FridgeCam is een camera die is ontworpen door het Britse bedrijfje Smarter. Je kunt hem in elke koelkast hangen om die koelkast slim of verbonden te maken. Op die manier kun je dus altijd controleren of je voldoende etenswaren in huis hebt. De app bevat bovendien een handige toevoeging: je kunt via je smartphone in één oogopslag zien hoe lang je producten nog houdbaar zijn. En op deze manier hoef je ook geen hele nieuwe, dure koelkast aan te schaffen. FridgeCam is te koop voor 99 pond.

fridgecam_app

Deel dit artikel