Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Innovatie

Gedoe bij de grens is nu echt verleden tijd

14-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
14-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Grenzen geven gedoe, zeker wanneer u ze passeert opweg naar het buitenland. Gedoe over de onverwachte factuurkosten omdat u net over de grens tòch dat telefoontje opnam. Of gedoe omdat u even wilde bellen met de thuisbasis. Ging u de grens over, dan werd tijd écht geld (lees: dure belminuten). Dat is nu verleden tijd.

Als ondernemer wilt u grenzeloos kunnen ondernemen, en vooral dat doen waar u goed in bent. U wilt de kansen grijpen die er liggen. Bijvoorbeeld de kansen van een digitaliserende samenleving, om in te springen op de vooruitgang die dit met zich meebrengt. In de wereld zoals wij die nu kennen, worden landsgrenzen steeds vager, en laten kansen zich niet binnen de grens beperken. U zit immers net zo min te wachten op gedoe bij de grens, als u vroeger zat te wachten op de grenscontrole.

Nee, wanneer u de Nederlandse grens passeert, dan wilt u gewoon blijven bellen en internetten. Zonder dat daar onverwacht hoge kosten aan kleven. Bellen en internetten met dezelfde service en veiligheid zoals u die ook op de zaak in Nederland ervaart.

Daarom introduceren wij als eerste provider in Nederland een abonnement dat past bij de ondernemer van nu, waarmee u onbeperkt belt via het best geteste netwerk van Nederland, voor een vast bedrag per maand. Met twee verschillende smaken.  Een voor incidentele buitenlandse gesprekken met 200 minuten om mee te bellen in en tussen de EU en de VS. Of onze internationale abonnement, waarmee u onbeperkt belt en smst naar en tussen de EU en de VS. Dat is de standaard van T-Mobile Zakelijk.

Grenzen geven vanaf nu geen gedoe. Niet bij ons!

marieke snoep
Marieke Snoep is directeur zakelijke markt en customer operations van T-Mobile.

Deel dit artikel