Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

7 gezelschapsspellen op je tablet

24-12-2015 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
24-12-2015 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Je kunt me op een luie zondag bijna niet gelukkiger maken dan met een spelletje. Niks leukers dan een middagje met wat bordspellen op tafel! Heb je geen spellen in huis, óf heb je geen tegenspeler? Geen nood: download deze spellen gewoon op je tablet. Uren spelplezier, in je eentje of met je vrienden!

Rummikub

Leg setjes van getallen en kleuren op de juiste manier neer, en ga zo snel mogelijk uit. Een heel oud spel, maar nog steeds erg leuk tijdverdrijf! Speel het met anderen aan tafel of laat je koppelen aan een online tegenstander.

Download Rummikub voor €2,99 op je Android of iPad

rummikub

Catan

Onderhandel in grondstoffen en leg de langste handelsroutes aan. Net zo verslavend als het echte bordspel, en ook dit spel is zowel in je eentje als met vrienden of familie te spelen!

Download Catan op je Android (€3,99) of iPad (€4,99)

gezelschapsspellen op tablet

Stratego

Verover jij met jouw leger de vaandel van je tegenspeler? Dit bordspel heeft zijn overstap gemaakt naar de tablets, dat scheelt weer een grote doos in de spelletjeskast. De app is in twee versies beschikbaar: de single player én de multi player app.

Download Stratego Single Player voor €2,99 op je Android of iPad of iPhone

Download Stratego Multi Player gratis op je Android of iPad of iPhone

stratego

Biljarten

Biljarten op je iPad, maar dan met een ‘echte’ keu: het kan! Koop online de accessoires, download de app, en speel een potje poolen alsof je in de kroeg staat.

Download Pool Biljart op je iPad

poolbiljart

Set

Dit is mijn absolute favoriet: SET! Zoek setjes van 3 kaarten, die allemaal dezelfde eigenschappen hebben, of juist helemaal verschillend zijn. Gewoon even leren spelen, dan ben je er al snel verslingerd aan!

Download Set voor €4,99 op je iPad

set

Triominos

Ik speelde dit spelletje vroeger al met mijn oma, en nog steeds kan ik me goed vermaken met de driehoeksvariant van Domino’s. Het is te spelen aan tafel, of lekker in je eentje tegen de ‘computer’.

Download Triominos gratis op je Android of je iPad of iPhone

triominos

Ganzenbord

Oud Hollandscher krijg je het niet. Maar deze tablet-versie zit vol toffe animaties en het lijkt echt alsof je een echte dobbelsteen gooit. Een aanrader!

Download Ganzenbord op je Android (€1,79) of je iPad (€1,99)

ganzenbord

Welk spel ga jij downloaden op je tablet? Ik ben benieuwd. Veel spelplezier, succes met het verslaan van je tegenspelers!

Deel dit artikel