T-Mobile blog Founders blog
glasvezel aanvragen
Overzicht Thuis

Glasvezel aanvragen? Dit kun je doen

23-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
23-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

In heel Nederland sluit T-Mobile de komende jaren een miljoen huishoudens aan op Glasvezel. Wil je Glasvezel aanvragen of checken of je het kunt krijgen? In dit blog lees je wat de mogelijkheden zijn.

Kun je Glasvezel aanvragen?

Heb je nog geen Glasvezel, maar wil je dat wel? Je kunt bij ons helaas geen Glasvezel aanvragen zodat wij daarna op jouw verzoek je woning aansluiten. Wij sluiten in heel Nederland gebied voor gebied aan op ons glasvezelnetwerk. De komende jaren gaan we een miljoen huishoudens aansluiten.

Wat je wel kunt doen? Je interesse doorgeven voor Glasvezel. Dit is het beste alternatief voor Glasvezel aanvragen. Zo krijgen wij namelijk een beeld van welke gebieden staan te popelen om Glasvezel te gaan gebruiken. Een garantie dat je dan ook echt Glasvezel krijgt is er niet, maar het kan wel de doorslag geven als we nieuwe gebieden zoeken om aan te sluiten.

Met dit formulier kun jij je interesse doorgeven voor Glasvezel op jouw adres. Vul je e-mailadres en postcode in. Zo krijgen wij een beter beeld van in welke gebieden de interesse in Glasvezel het grootst is. En gaan we jouw regio in de toekomst aansluiten op ons glasvezelnetwerk? Dan ben jij de eerste die het van ons hoort.

glasvezel aanvragen mogelijkheden

Glasvezel aanvragen: het begint met de postcodecheck

Met de postcodecheck vul je jouw postcode en huisnummer in. Wij zoeken daarna direct voor je uit welk type internet er op jouw adres beschikbaar is. Een mogelijke uitkomst is dat Glasvezel op jouw adres al beschikbaar is. Is dat het geval? Dan kun je een Glasvezel abonnement aanvragen en afsluiten. Op die manier gebruik jij voortaan het glasvezelnetwerk. En kun je rekenen op alle voordelen van Glasvezel.

Postcodecheck

Achterhaal binnen een minuut of Glasvezel al op jouw adres beschikbaar is

Postcodecheck negatief, en nu?

Blijkt uit de postcodecheck dat er geen Glasvezel op jouw adres beschikbaar is? Voorlopig kun je dan geen Glasvezel van T-Mobile gebruiken. Dat kan veranderen. T-Mobile sluit de komende jaren een miljoen huishoudens aan op Glasvezel. Wie weet komt jouw woning ook op de planning.

Wanneer komt mijn woning op de planning?

Het verschilt per adres of én wanneer het op onze glasvezelplanning komt. Komt je woning op de planning? Je ontvangt dan per post meteen meer informatie over wat er gaat gebeuren. Zo weet je hoe Glasvezel aanleggen in zijn werk gaat. Ook weet je zo hoe je toestemming geeft om je woning te laten aansluiten op Glasvezel.

Daarna verschilt het per adres hoe lang het duurt tot je Glasvezel hebt. In sommige gebieden gaat de aanleg sneller en in andere gebieden zijn de vergunningen eerder rond. Het verschilt daarom óf je woning Glasvezel krijgt en, zo ja: hoe lang het duurt voordat je ‘m kunt gebruiken.

Op de hoogte blijven en je interesse voor Glasvezel doorgeven

Zoveel mogelijk mensen aansluiten op Glasvezel. Dat is onze missie. Help jij ons een handje? We horen het graag wanneer mensen staan te popelen om Glasvezel te gaan gebruiken. Geef daarom je interesse door. Mobiliseer je buren. Zo weten wij welke gebieden het meest staan te springen om Glasvezel te krijgen. Het is geen garantie, maar het verhoogt mogelijk wel je kansen dat jouw woning op de planning komt om te worden aangesloten op Glasvezel.

Postcodecheck

Achterhaal binnen een minuut of Glasvezel al op jouw adres beschikbaar is

Deel dit artikel