Populaire zoekopdrachten

glasvezel rotterdam kralingen ijsselmonde
Overzicht Innovatie

Glasvezel van T-Mobile Thuis voor 45.000 Rotterdamse huishoudens

18-01-2021 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
18-01-2021 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Goed nieuws!

Begin dit jaar starten we samen met Primevest Capital Partners met de aanleg van Glasvezel in Rotterdam. Eerst is de wijk Kralingen aan de beurt, waar Primevest het bestaande glasvezelnetwerk van L2Fiber overneemt. Voor de 7.500 huishoudens die dit netwerk gebruiken, blijft alles uiteraard gewoon werken zoals ze gewend zijn. Dit voorjaar nog bouwt Primevest het netwerk uit tot 15.000 huishoudens.

glasvezel rotterdam kralingen ijsselmonde t-mobile

45.000 huishoudens

En daar blijft het niet bij in Rotterdam dit jaar. Want naast de 15.000 huishoudens in Kralingen, leggen we Glasvezel aan voor 30.000 huishoudens in de Rotterdamse wijk IJsselmonde. Ook weer samen met onze partner Primevest Capital Partners.

Ons doel: in 2022 glasvezelinternet voor 45.000 huishoudens in Rotterdam. Zo krijgt ook een groot deel van deze stad toegang tot supersnel internet thuis.

Supersnel Glasvezel

Internet via Glasvezel is supersnel. Met een snelheid tot wel 1 Gigabit per seconde (Gbps), voor uploaden én voor downloaden. Met de huishoudens in Rotterdam zorgen we ervoor dat steeds meer Nederlanders dit supersnelle internet kunnen gebruiken. Want straks bieden we, samen met Primevest, aan wel 130.000 huishoudens in Nederland glasvezeldiensten. Daar zijn we best trots op.

En Glasvezel heeft meer voordelen. Zo zijn glasvezelkabels minder gevoelig voor storingen. Dus hoeveel je ook streamt, videobelt, gamet of thuiswerkt, je hebt nooit meer last van haperingen. Daarbij maakt het zelfs niet uit met hoeveel mensen tegelijk je streamt. Je internet is altijd stabiel.

Extra keus!

Op het nieuwe glasvezelnetwerk in Rotterdam leveren we niet alleen onze eigen diensten. We stellen het netwerk ook open voor andere telecomaanbieders. Zo kan iederéén ervan profiteren. Maar je kunt natuurlijk altijd kiezen voor Glasvezel van T-Mobile Thuis. En ben je al mobiele klant bij T-Mobile? Dan krijg je extra korting als je kiest voor ons Glasvezel.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van Glasvezel in Rotterdam? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel