Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Glasvezel trekken in Loosduinen: kom langs en win mooie prijzen

19-07-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-07-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hoewel de werkzaamheden in het Haagse stadsdeel Segbroek zijn afgerond en die in Loosduinen in volle vaart zijn, kunnen bewoners van deze wijken de komende weken zelf nog even aan de slag met glasvezel trekken.

Geen zorgen, er komt geen schep bij kijken, maar wel een scherp oog voor het juiste touw en een goeie portie geluk natuurlijk.

Zie je ons team in je wijk? Meld je bij een van de T-Mobile medewerkers, kies je ‘glasvezelkabel’ en maak kans op te gekke prijzen, van beachball-setjes en zonnebrillen tot earpods van Samsung of Apple.

Locaties

Vanaf 25 juli tot en met 22 augustus trekt ons T-Mobile Glasvezel-team door de stadsdelen Segbroek en Loosduinen. Weten wanneer we bij jou in de buurt zijn? Check dan snel het schema hieronder!

  • 25 juli: Kijkduin en Waldeck-Noord
  • 1 augustus: Ockenburg en Waldeck
  • 8 augustus: Waldeck en Houtwijk
  • 15 augustus: Loosduinen, Waldeck en Houtwijk
  • 22 augustus: Kerketuinen en Houtwijk
  • 29 augustus: Segbroek

Meer toegang

T-Mobile wil dat meer Nederlanders toegang krijgen tot internet met een snelheid van 1 Gigabit per seconde (Gbps), tegen een zo laag mogelijk prijs.

Klanten die vóór 1 oktober hun supersnelle verbinding thuis combineren met een T-Mobile Unlimited mobiel abonnement betalen de eerste 12 maanden slechts 25 euro per maand.

Woon je in het stadsdeel Loosduinen en heb je interesse In supersnel glasvezel van T-Mobile? Laat dan nu je gegevens achter op de website van T-Mobile om ook na 1 oktober nog gebruik te maken van een jaar lang korting!

Deel dit artikel