Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Glutentester Nima nu te koop voor 279 dollar

30-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ben je allergisch voor gluten, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je er niets van binnenkrijgt. Omdat dat met het blote oog lastig te zien is, heeft een bedrijf uit de Verenigde Staten een oplossing bedacht. Het apparaatje, Nima, is vanaf nu daar te koop.

Het apparaat werkt met capsules, die je één keer kunt gebruiken om een maaltijd te testen. Zodra je er een klein beetje voedsel in hebt gedaan, is het even wachten. Zodra je de Nima aanschaft, krijg je er drie capsules gratis bij. Daarna moet je een aanvullende dosis kopen, in een setje van twaalf. Dat kost je per keer 72,95 dollar.

De Nima zelf is te koop voor 279 dollar. Tot nu toe is hij alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar je zou ‘m in huis kunnen halen via een leverdienst die het apparaat naar Europa verscheept. Ook aanvullende setjes capsules moeten dan via zo’n dienst bij jou op de deurmat vallen.

Ben je overtuigd, dan is het makkelijk om gebruik te maken van de abonnementsdienst. Daarmee kun je het bestellen van aanvullende capsules aan het bedrijf zelf overlaten. Nima zorgt er dan voor dat je altijd voldoende capsules in huis hebt, zodat de glutentester echt een apparaat wordt waardoor je minder zorgen hoeft te hebben.

Deel dit artikel