U heeft waarschijnlijk het bericht al gelezen in uw e-mail: we hebben My T-Mobile verbeterd. Omdat ik vanuit mijn functie verantwoordelijk ben voor de online omgevingen voor zakelijke klanten, leg ik u graag uit waarom My T-Mobile voor de ZZP’er nu echt onmisbaar is.

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

Als ZZP’er heeft u een zakelijke aansluiting bij T-Mobile. Dat betekende dat u in feite zakelijk beheerder was van uw eigen gebruikersaansluiting. U had dus twee accounts: een My T-Mobile en een T-Mobile Beheer. En dat allebei voor maar één telefoonnummer. Met uw My T-Mobile-account kon u onder andere uw verbruikstatus bekijken en uw voicemailinstellingen aanpassen. Voor het aanpassen of verlengen van uw contract moest u inloggen op T-Mobile Beheer. Het goede nieuws is dat we de meest gebruikte functies nu naar My T-Mobile hebben verhuisd.

Alles inzien en regelen met uw My T-Mobile account
Vanaf nu kunt u in My T-Mobile het volgende regelen:

  • Verbruik inzien: u kunt nog steeds zien hoeveel data en minuten u nog heeft.
  • Facturen inzien: bekijk de betaalstatus en download pdf’s voor uw archief.
  • Abonnement aanpassen: wijzig uw abonnement of verleng online.
  • Bundels toevoegen: nu kunt u direct bundels aanschaffen, zoals de MB-verdeler.
  • Blokkades beheren: blokkeer sms-diensten of het bellen naar 0900-nummers.

Log in op My T-Mobile om deze voordelen te zien, of maak een account aan. Bent u uw inloggegevens van My T-Mobile vergeten? Geen probleem; u kunt ze eenvoudig opvragen.

Nieuw: elke maand korting of extra data
T-Mobile Samen is een voordeel voor onze klanten. Ook voor u als ZZP’er. Als u een groep aanmaakt in My T-Mobile, belt u onderling gratis met elkaar. Daarbij kunt u elke maand een cadeau uitkiezen: €2,50 factuurkorting of bijvoorbeeld 500 MB extra.

Met deze aanpassingen denk ik dat het beheer van uw aansluiting een stuk gemakkelijker is geworden. Ik ben dagelijks bezig met het optimaliseren van My T-Mobile voor u als zakelijke klant. Heeft u hier vragen of opmerkingen over? Of heeft u een suggestie? Laat het me weten in een reactie.

Beeld: Shutterstock