T-Mobile blog Founders blog
goedkoop tv kijken
Overzicht Thuis

Goedkoop tv-kijken: voor een scherpe prijs dezelfde kwaliteit

19-01-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-01-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Geld besparen op tv-kijken? Het kan! Er zijn allerlei slimme manieren om goedkoop tv te kijken. In dit blog lees je wat de mogelijkheden zijn én welke manier het beste bij je past. Handig om voor een extra lage prijs lineair televisie te kijken.

3 manieren om voor een scherpe prijs tv te kijken

Goedkoop tv-kijken op de manier die je gewend bent. Live (lineair) én on-demand. Het kan. Op drie manieren.

NLZIET

NLZIET is een app om live en on-demand de programma’s van de publieke omroep, RTL en Talpa te kijken. De kosten van NLZIET? € 7,95 per maand en dit is maandelijks opzegbaar. Zo kun je goedkoop tv-kijken zonder dat je ergens aan vastzit.

Met de app van NLZIET kijk je tv op je telefoon, tablet of laptop. Heb je een Chromecast of Apple TV? Dan kun je het beeld van NLZIET van je apparaat afspelen op je televisie. Zappen doe je vervolgens via je telefoon, die als afstandsbediening dient. Net zo snel als ouderwets zappen gaat het niet, al komt het dicht bij een ‘traditionele’ kijkervaring in de buurt.

hoe goedkoop tv kijken

Goedkoop tv-kijken met de Smart TV App van T-Mobile

Wil je op de ‘ouderwetse’ manier tv-kijken, maar dan extra goedkoop? Dat kan met de Smart TV App van T-Mobile: een goed alternatief op NLZIET, want je kijkt zo interactief televisie zonder TV Box. Je installeert deze app op je smart-tv. Daarna log je in en kun je lineair tv-kijken, maar ook on-demand.

Lineair tv-kijken is tv-kijken zoals je dat gewend bent. Je kijkt dan naar wat op dat moment de programmering van zenders is. On-demand kun je gemiste uitzendingen terugkijken via de Smart TV App.

Het bijzondere aan deze manier van goedkope digitale tv? Het is extra betaalbaar, want je betaalt niet voor een Interactieve TV Box. Daarom kijk je op deze manier extra goedkoop televisie: € 12,50 per maand. Dit is in combinatie met een internetabonnement van € 30. Zo heb je voor € 42,50 per maand* een volledig pakket om goedkoop te internetten en tv te kijken! En heb je ook een mobiel abonnement? Dan krijg je nog meer korting met Klantvoordeel. Je krijgt dan bijvoorbeeld altijd de hoogste internetsnelheid voor thuis.

Dat maakt de Smart TV App de goedkoopste manier van tv-kijken zonder dat je een app op je telefoon nodig hebt. En zonder dat je een Chromecast of Apple TV nodig hebt om het beeld van je telefoon op je tv af te laten spelen. De soepelste, betaalbaarste manier om tv te kijken.

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

NPO Start Plus

Met NPO Start Plus kun je live en on-demand tv-kijken via internet. Naar deze zenders van de publieke omroep. Naast NPO 1, 2 en 3 zijn dat ook themazenders als NPO 1 Extra. Via de app kijk je live wat er op dat moment te zien is. Ook kun je uitzendingen terugkijken. Tot wel een jaar (en soms zelfs langer) nadat ze oorspronkelijk op tv waren. Vooruitkijken van series is vaak ook mogelijk. En dat alles voor maar € 2,95 per maand. Dat is nog eens goedkoop televisiekijken.

Goedkoop tv-kijken op je telefoon

Wil je op je telefoon programma’s kijken? Met een tv abonnement van T-Mobile kun je ook op je telefoon goedkoop tv-kijken. Sterker nog: dit is gratis bij een abonnement. Je kunt dan gratis de T-Mobile TV App gebruiken om overal op je telefoon live en on-demand televisie te kijken. Goede deal!

App image
T-Mobile TV Anywhere
Rating starRating starRating starRating starRating star

TV kijken waar en wanneer je maar wilt

Download deze app hier
Deel dit artikel