T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

t-mobile gogogo deals

Onze beste telefoons nu nóg betaalbaarder

GOGOGO Deals bij T-Mobile: dit moet je weten!

19-10-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-10-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het zijn weer de GOGOGO DEALS bij T-Mobile! Van 18 oktober tot en met 29 november is het wel heel aantrekkelijk om gratis over te stappen of te verlengen. Gratis aansluiten t.w.v. € 25, gratis Smart TV bij een Xiaomi 11T Pro en meer mooie extra’s. Lees snel welke mooie DEALS we deze keer weer voor je in petto hebben.

Over de GOGOGO DEALS van T-Mobile

Het hele jaar kun je bij ons terecht voor mooie DEALS op de beste smartphones. Zo zit je voor een scherpe prijs goed op het beste mobiele netwerk ter wereld. Een paar keer per jaar bieden we zelfs extra mooie aanbiedingen. Dan zijn onze GOGOGO DEALS beschikbaar. Dit keer kun je deze pakken van 18 oktober tot en met 29 november. Let op: sommige DEALS lopen eerder af. Wees er dus snel bij om goed te zitten!

Alle kortingen van de GOGOGO DEALS op een rij

Ook dit keer hebben we een heleboel mooie GOGOGO DEALS voor je. Welke? Ontdek snel de beste DEALS voor superscherpe prijzen.

Gratis aansluiten

Welk mobiel abonnement je tijdens de GOGOGO weken ook afsluit: aansluitkosten betaal je niet. Daarmee pak je meteen al € 25 korting. Mooi meegenomen! Ook nieuwe klanten van T-Mobile sluiten we gratis aan! Op je Internet of TV abonnement pak je zo meteen al € 30 korting. Neem je Glasvezel van T-Mobile? Dan bespaar je zelfs de aansluitkosten en het monteursbezoek uit van in totaal € 105!

Postcodecheck

Achterhaal in 1 minuut welk internet op jouw adres beschikbaar is om mooie GOGOGO DEALS te pakken!

1

Korting op Sim Only abonnementen

Wil je een Sim Only abonnement nemen? Dan hebben we mooie GOGOGO DEALS voor je. De abonnementen met 8 en 15 GB data zijn tijdelijk extra betaalbaar. Perfect als je een goedkope Sim Only wilt.

De databundel van 8 GB met 120 belminuten kost niet € 17,50, maar € 15. Wil je onbeperkt bellen met deze bundel? Dan betaal je niet € 20, maar € 17,50. Bij een abonnement met de duur van twee jaar – waarvoor de deal geldt – pak je zo een korting van € 60. Samen met de 100% korting op de aansluitkosten zit je voordeel daarmee al op € 85!

Ook de databundel van 15 GB is in prijs verlaagd. Met 120 belminuten betaal je nu slechts € 20 en met onbeperkt bellen maar € 22,50. Dit is € 3 per maand goedkoper dan normaal. Ook hier loopt je korting dus flink op: € 72 op je abonnement en inclusief gratis aansluitkosten zit je voordeel al op € 97! Pak snel deze mooie GOGOGO DEALS met een nieuw Sim Only abonnement!

Sim Only abonnementen

GOGOGO DEALS pakken? Op onze Sim Only abonnementen kan het!

T-Mobile SimOnly

Korting op tablets met abonnement

Wil je een mobiel abonnement met tablet? Ook dat kan bij ons. En ook daarvoor hebben we mooie GOGOGO DEALS voor je. Een abonnement in combinatie met de Samsung Galaxy Tab A7 is nu extra betaalbaar. Betaal je voor een abonnement voor deze tablet in combinatie met 1 GB data normaal € 18 per maand, tijdens de GOGOGO DEALS weken is dat maar € 13,50 per maand. Goed voor € 108 voordeel.

Ook de Motorola Lenovo Tab M10 (tweede generatie) zit bij onze GOGOGO DEALS. Een abonnement in combinatie met 1 GB data kost normaal € 16 per maand. Nu is dat tijdelijk maar € 12,50 per maand. Goed voor € 84 voordeel.

2

De beste GOGOGO DEALS

Benieuwd naar de beste GOGOGO DEALS voor de beste smartphones? Wij zetten ze voor je op een rij.

Xiaomi 11T Pro: nu met gratis smart-tv

Het is een van de beste GOGOGO DEALS van deze keer: de Xiaomi 11T Pro. In combinatie met een abonnement van 8 GB data en 120 minuten betaal je slechts € 42 per maand. Een voordeel dat in 24 maanden oploopt tot € 60. Tel daar de gratis aansluitkosten bij op en je pakt op de Xiaomi 11T Pro direct al € 85 korting.

Dat is nog niet alles. Wanneer je deze telefoon bij ons koopt, krijg je er gratis een Smart TV bij. De actieperiode loopt tot en met 29 november en je kunt je Smart TV tot en met 12 december claimen via https://xiaomi.myactions.eu.

Xiaomi 11T Pro

Pak nu ook € 85 korting op de Xiaomi 11T Pro en krijg er gratis een Smart TV bij!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
Xiaomi 11T Pro Zwart

iPhone 13

Ook de iPhone 13 zit bij onze GOGOGO DEALS. De nieuwste iPhone is tijdelijk extra betaalbaar in combinatie met een abonnement met 8 GB data en 120 belminuten. Hij kost niet € 51,50 per maand, maar € 49. Dat is € 60 korting over de gehele abonnementsperiode. Tel je daar de tijdelijk gratis aansluitkosten bij op, dan kom je zelfs op een bedrag van € 85 dat je uitspaart op de nieuwste, beste iPhone!

iPhone 13

€ 85 korting op je iPhone 13? Het kan tijdens de GOGOGO Deals!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
Apple iPhone 13 Groen Apple iPhone 13 Zwart Apple iPhone 13 Blauw Apple iPhone 13 Rood Apple iPhone 13 Roze Apple iPhone 13 Wit

Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 is ook onderdeel van de GOGOGO DEALS. Neem je deze toptelefoon van Samsung in combinatie met een abonnement van 24 maanden van 8 GB data en 120 belminuten? Dan ben je € 2,50 per maand goedkoper uit. Zo kom je, inclusief gratis aansluitkosten, uit op een mooie korting van € 85. Inclusief korting op de telefoon loopt je voordeel zelfs op tot € 157!

Samsung Galaxy S21

€ 157 korting op de Samsung Galaxy S21? Pak nu deze mooie GOGOGO DEAL op de Samsung Galaxy S21.

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
Samsung Galaxy S21 Grijs

OPPO Reno6 Pro

De OPPO Reno6 Pro kopen? Dat is tijdens de GOGOGO DEALS extra goedkoop. Goed nieuws als je van goede smartphonecamera’s houdt. Want met een 64-megapixelcamera aan de achterkant en een 32-megapixelcamera aan de voorkant zit je goed met de OPPO Reno6 Pro. De korting met deze telefoon loopt over 24 maanden op tot in totaal € 181. Pakken, die topdeal!

OPPO Reno6 Pro

De OPPO Reno6 Pro is extra betaalbaar tijdens de GOGOGO DEALS. Pak nu € 181 korting op deze toptelefoon!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
OPPO Reno 6 Pro Grijs OPPO Reno 6 Pro Blauw

De GOGOGO DEALS duren tot en met 29 november. Voor welke mooie deal ga jij?

Deel dit artikel