T-Mobile blog Founders blog
Dit kunnen de Google Pixel 7 Pro camera’s Google Pixel 7 Pro
Overzicht Mobiel

Dit kunnen de Google Pixel 7 Pro camera’s

22-12-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
22-12-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Superscherp fotograferen (zelfs in het donker!) en achteraf objecten en personen weggummen? Het zijn maar een paar mogelijkheden van de geweldige Google Pixel 7 Pro camera’s. In dit blog lees je alles over de camera’s. Van de specificaties tot hun grensverleggende mogelijkheden!

google Pixel 7 Pro

Dit zijn alle Google Pixel 7 Pro camera’s

De Google Pixel 7 Pro hoort samen met de Google Pixel 7 en Google Pixel 6a tot de eerste drie Pixel telefoons die je in Nederland kunt krijgen. Waaronder bij T-Mobile. Van de drie is de Pixel 7 Pro het absolute pronkstuk. Ook op het gebied van zijn camera’s. Dit zijn ze:

Achterkant

  • Hoofdcamera van 50 megapixel: 1/1,31” sensorgrootte, f/1,9 diafragma, optische beeldstabilisatie, laser autofocus
  • Ultragroothoeklens van 12 megapixel: 1/2,9” sensorgrootte, f/2,2 diafragma, 126 graden-hoek, autofocus
  • Telelens van 48 megapixel: 1/2,9” sensorgrootte, f/3,5 diafragma, 5x optische zoom

Voorkant

  • Selfiecamera van 10,8 megapixel: 1/3,1” sensorgrootte, f/2,2 diafragma

De Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro maakt misschien wel de mooiste foto’s en video’s van dit moment. Hij is nu beschikbaar bij T-Mobile. Stel snel je favoriete exemplaar samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Google Pixel 7 Pro Zwart Google Pixel 7 Pro Wit Google Pixel 7 Pro Groen

Dit kun je met de Google Pixel 7 Pro camera’s

De Google Pixel 7 Pro camera’s zijn van alle markten thuis. Ze horen stuk voor stuk tot de beste camera’s die je in een telefoon kunt vinden. Zo maak je in elke situatie een perfect plaatje.

Uit de losse pols de mooiste foto’s

Met de hoofdcamera maak je makkelijk en snel professionele foto’s. Dankzij 50 megapixel barsten deze altijd van de details en door de grote camerasensor van 1/1,31” wordt licht goed opgevangen en omgezet in realistische foto’s.

Een ander sterk punt van de hoofdcamera is fotograferen bij weinig licht. Dit komt door een groot diafragma van f/1,9 waardoor extra veel licht op de camerasensor valt. In combinatie met geavanceerde camerasoftware resulteren foto’s genomen bij weinig licht in goed belichte, heldere beelden die realistisch en rijk aan details zijn.

Fotograferen als door een verrekijker

Een indrukwekkend onderdeel van deze Google telefoon is zijn telelens. Deze maakt foto’s in een zeer hoge resolutie van 48 megapixel. Het grote pluspunt van deze telelens is dat hij tot vijf keer optisch kan inzoomen. Dit is alsof je fotografeert door een verrekijker. Alsof je bij dat concert opeens wél vooraan staat!

Extra brede panorama’s met een duidelijke focus

Google levert met de Pixel 7 Pro geen half werk af. Ook niet op de camera’s. Net als veel andere telefoons heeft de telefoon een ultragroothoeklens om panoramabeelden te maken. Op dit vlak zet de telefoon net een stapje harder dan de concurrentie. De kijkhoek is bijvoorbeeld veel groter dan bij andere telefoons, maar liefst 126 graden. Zo zijn je panorama’s extra breed en passen nóg meer mensen op de groepsfoto. Een ander voordeel is de autofocus die beschikbaar is voor deze camera. Zo wordt automatisch scherp gesteld op hetgeen wat de aandacht verdient.

De mooiste selfies maken

De Google Pixel 7 Pro is ook de beste telefoon voor jou als je graag selfies maakt. De camera aan de voorkant maakt heldere, scherpe beelden in 10,2 megapixel. Uit de losse pols stelt de camera, dankzij indrukwekkende software, supersnel scherp. Zo sta je er altijd goed op. Bovendien kun je in Full HD én 4K met 60 beelden per seconde filmen en videobellen. Zo ben je supersnel én vloeiend te zien!

Alles over de indrukwekkende camerasoftware van de Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro heeft misschien wel de beste cameraonderdelen in een telefoon ooit. Toch is dat niet alles wat een camera goed maakt. De software is misschien wel net zo belangrijk. Ook op dat vlak verlegt Google grenzen.

Magische gum

Je kent het misschien wel: op de achtergrond van een leuke foto staat iets of iemand die je er liever niet op had staan. Een Photoshop professional krijgt dat misschien wel weggewerkt, maar dat kost veel tijd. Niet met de Google Pixel 7 Pro. Dankzij de magische gum-functie haal je met een druk op de knop iets of iemand uit je foto.

Achteraf foto’s verscherpen

Heb je een leuke foto die helaas toch onscherp blijkt te zijn? Ook daar springt de slimme camerasoftware van de Google Pixel 7 Pro te hulp. Met een druk op de knop verscherpt de telefoon onscherpe foto’s voor je. En het mooie is: dit kan hij ook doen met foto’s die niet gemaakt zijn door de Google Pixel 7 Pro camera.

Cinematic Blur

Voor de beste foto’s ben je aan het juiste adres bij de Google Pixel 7 Pro. Maar hoe zit het met video’s? Ook daarmee weten de Pixel 7 Pro camera’s raad. Je kunt filmen in 4K met wel 60 beelden per seconde. Zo heb je superscherpe opnames die ook nog eens vloeiend afspelen. Daarnaast heb je allerlei slimme opnametechnologieën tot je beschikking, zoals de Cinematic Blur. Die is perfect om een filmisch effect te realiseren, waarbij de achtergrond wat waziger wordt gemaakt. Op die manier leg je de focus op dat wat je graag wilt opnemen. Dat komt zo extra goed naar voren.

Eindelijk in Nederland!

De Google Pixel 7 Pro komt in alle onafhankelijke camerareviews supersterk uit de tests. Zo laat hij in de gezaghebbende, onafhankelijke lijst van DXOMark telefoons als de iPhone 14 Pro Max, Huawei P50 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra en Samsung Galaxy S22 Ultra achter zich. Deze telefoons horen stuk voor stuk tot de beste die je kunt krijgen. Zo weet je zeker dat je met de Google Pixel 7 Pro camera’s de mooiste foto’s kunt maken!

De Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro maakt misschien wel de mooiste foto’s en video’s van dit moment. Hij is nu beschikbaar bij T-Mobile. Stel snel je favoriete exemplaar samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Google Pixel 7 Pro Zwart Google Pixel 7 Pro Wit Google Pixel 7 Pro Groen

Deel dit artikel