T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Geen categorie

Gorillaz, geheim concert in Printworks London

04-04-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
04-04-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Gorillaz zijn terug én hoe! De Britse band stond 24 maart na vijf jaar weer op het podium. T-Mobile was aanwezig bij het geheime concert in Printworks, London. Op 28 april komt het album Humanz uit. In London speelde Gorillaz alle nieuwe nummers. Wij kunnen alvast verklappen dat Humanz varieert tussen verschillende muziekstijlen, waaronder britpop, rock, hiphop, dub en dance. Voor elk wat wils dus!

Eerste live beelden

Een impressie van de avond, het was gaaf!

De spanning in de zaal was om te snijden. Welke gastartiesten staan vanavond samen met Gorillaz op het podium? Welke nieuwe nummers gaan we horen en hoe zien de Gorillaz animaties er anno 2017 uit?

De beat wordt ingezet en zanger, voormalig Blur-frontman, Damon Albar rent het podium op en meldt ons direct dat ze het nieuwe album Humanz in zijn geheel gaan spelen. Wauw! De band en publiek gaan los, in anderhalf uur laat Gorillaz met veel passie, plezier en veel variatie in muziek alle nieuwe nummers horen. Op de achtergrond zien we de gaafste animaties en beelden van een aantal zingende gastartiesten die niet aanwezig waren. We zien live o.a. Benjamin Clementine, Danny Brown, De La Soul, Vince Staples en de Amerikaanse rapper Pusha T.

Gorillaz ft. Jehnny Beth & Noel Gallagher

Het meest bijzondere moment was Jehnny Beth (Savages), Noel Gallagher (Oasis) en Damon Albar samen op één podium met het nummer ‘We’ve Got The Power‘. Een euforische sound knalt door de zaal en is zonder twijfel publieksfavoriet van de avond. Gorillaz de avond sluit af met de klassiekers Kids With Guns, Feel Good Inc. en Clint Eastwood.

Gorillaz & T-Mobile

T-Mobile Nederland heeft in maart aangekondigd dat moederbedrijf Deutsche Telekom een partnership is aangegaan met Gorillaz. Deutsche Telekom start binnenkort een campagne en T-Mobile Nederland heeft ook een rol in deze campagne. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houd onze sociale kanalen Facebook en Instagram en het blog in de gaten. Het wordt leuk!

Deel dit artikel