T-Mobile blog Founders blog
gratis films pasen t-mobile
Overzicht Thuis

Van T-Mobile voor jou: gratis films voor het paasweekend

01-04-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-04-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb je al plannen met Pasen? Wij helpen je op weg, want in het paasweekend kun je vijf films gratis kijken via on demand met Interactieve TV van T-Mobile en T-Mobile TV.

Pasen staat voor de deur. Een heerlijk lang weekend om samen met je gezin leuke dingen te doen. Van uitgebreid ontbijten tot paaseieren zoeken en een fijne boswandeling maken. Zoek je nog iets leuks om te doen? Goed nieuws: met Interactieve TV en T-Mobile interactieve tv kijk je vijf films gratis via on demand.

Deze 5 films kijk je met Pasen gratis on demand bij T-Mobile

De onderstaande vijf fijne films kijk je van vrijdag 2 tot en met maandag 5 april 2021 gratis on demand bij T-Mobile. Hieronder staan ze voor je op een rij.

Big Trip

Big Trip is de perfecte film om na een fijne boswandeling met je kinderen tuis op de bank te kijken. In deze animatiefilm bezorgt een knullige ooievaar per ongeluk een babypanda aan het verkeerde adres. Een beer, eland en tijger trekken er daarom op uit om het kleine pandaatje bij het juiste adres te bezorgen. Zou het ze lukken?

Zwaar Verliefd

Zoek je nog een romantische film om tijdens Pasen ’s avonds met z’n tweeën te kijken? Zwaar verliefd is een héérlijke romantische komedie met de sympathieke Jim Bakkum en Barbara Sloesen in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Isa. Ze is dierenarts in Den Bosch. En vrijgezel. En onzeker. Haar vriendinnen pushen haar om aan de man te raken, maar dat schiet niet echt op. Tot tijdens een nachtdienst de charmante meubelmaker Ruben langskomt, omdat zijn hond Bo ziek is geworden. Is dit de prins op het witte paard voor Isa?

April, May & June

Een meeslepende film met een lach en een traan: dat is April, May & June, geregisseerd door de succesvolle regisseuse Will Koopman. April (Linda de Mol), May (Elise Schaap) en June (Tjitske Reidinga) zijn halfzussen. Veel zien ze elkaar niet, want hun leven is druk-druk-druk. Tot hun moeder Mies (Olga Zuiderhoek) hen bij elkaar roept. Ze heeft niet meer lang te leven en wil op haar verjaardag euthanasie laten plegen. Ze schotelt de drie dochters een dilemma voor: wie gaat voor hun autistische broer Jan zorgen? Omdat ze zichzelf niet geschikt vinden, starten ze een zoektocht naar zijn onbekende vader.

Au Bout des Doigts

Deze Franse parel is ook gratis te zien met Pasen bij T-Mobile. Deze tragikomedie draait om Mathieu, een getalenteerd pianist. Alleen: niemand die het weet. Hij groeit op in een Parijse buitenwijk en in deze banlieue wordt hij omgeven door kleine criminaliteit. Hij verbergt zijn pianotalent voor iedereen, inclusief zijn vrienden. Tot hij gepakt wordt voor een inbraak en een taakstraf in een conservatorium moet uitvoeren. Wat er dan gebeurt? Daar moet je zelf achter komen!

Ernst, Bobbie & De Rest: Geklungel in de Jungle

Zoek je een leuke film die je kinderen na het paasontbijt kunnen kijken? Ernst, Bobbie & De Rest: Geklungel in de Jungle is ook gratis met Pasen on demand te kijken bij T-Mobile. In deze theatershow redden Ernst & Bobbie een zeldzaam dier dat ze terugbrengen naar de jungle. Dat gaat natuurlijk niet zonder een boel geklungel …

Zo kijk je de films gratis on demand bij T-Mobile

De vijf films zijn van 2 tot en met 5 april gratis on demand te zien met Interactieve TV van T-Mobile. Het mooie aan on demand? Je bepaalt zelf het moment waarop de film begint.

Zo kijk je een film on demand met Interactieve TV van T-Mobile:

 • Zet je televisie en je Interactieve TV-ontvanger aan.
 • Open het menu van Interactieve TV.
 • Ga naar ‘On Demand’.
 • Druk op ‘Videoshop’.
 • Druk op ‘Films’.
 • Selecteer het genre ‘Gratis’.
 • Zoek een van de bovenstaande vijf films op.
 • Druk op ‘Huur € 0.00’.
 • Voer ter bevestiging je TV-pincode in.
  • Weet je deze niet meer? Je vindt ‘m op My T-Mobile.

Zo kijk je een film via T-Mobile TV:

 • Open het apparaat waarop je de film wilt kijken.
 • Open het on-demand-menu.
 • Druk op ‘Films & Series’.
 • Ga naar ‘Gratis’.
 • Druk op de film die je wilt kijken.

Fijn voordeel: je kunt de films ook gratis on demand kijken via de TV Anywhere app.

Extra kijktips

Heb je de films gekeken en smaakt dit naar meer? Met deze Videoland-series ben je wel weer even onder de pannen. En anders wel met deze leuke series op Netflix of deze nieuwe films op Netflix.

Fijne Pasen!

App image
T-Mobile TV Anywhere
Rating starRating starRating starRating starRating star

Watching TV wherever and whenever you want

Download deze app hier
Deel dit artikel