Populaire zoekopdrachten

halloween films t-mobile thuis’
Overzicht Thuis

Gratis Halloween-films kijken bij T-Mobile

09-10-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
09-10-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Op 31 oktober is het weer zo ver: Halloween. De avond van trick or treat, griezelige kostuums en spannende Halloween-films. Een avond om samen door te brengen. Daarom hebben we iets leuks voor als je T-Mobile TV of Interactieve TV van T-Mobile Thuis hebt: vier gratis Halloween-films die je on-demand kunt kijken.

Deze gratis Halloween-films kun je kijken

Voor zowel jong als oud zijn er twee Halloween-films die je gratis kunt kijken.

Voor jong: Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje is een verfilming van de superspannende kinderboekenreeks van griezelschrijver Paul van Loon. De film gaat over Doflje, die vanaf zijn zevende bij volle maan verandert in een weerwolf. Dat levert natuurlijk een heleboel problemen en spannende momenten voor kleine Dolfje op. Als dát maar goed gaat. Griezel je gezellig met Dolfje Weerwolfje mee?

Voor jong: De Griezelbus

Nóg zo’n spannende verfilming van een boek van Paul van Loon: De Griezelbus! Hierin is Onnoval de hoofdpersoon. Hij is elf jaar, weerwolf én wordt gepest door klasgenoot Gino. Daar kan ‘ie niets tegen doen, omdat hij dan in een weerwolf verandert. Als op een dag een griezelboekenschrijver bij hem op school langs komt, ontdekt hij een geheim om het pesten te laten stoppen. Maar of dat de juiste oplossing is…

Voor oud: Winchester

Ook voor volwassenen valt er genoeg te griezelen, want een andere gratis Halloween-film is Winchester. En het enge is: dit is op waarheid gebaseerd. Het gaat namelijk over Sarah Winchester en de bouw van het Winchester Mystery House, dat decennia’s in beslag neemt. Ze wil de bouw zolang mogelijk laten duren, omdat het huis anders vervloekt is. En er lijkt inderdaad het nodige gaande te zijn in het huis.

Voor oud: The Cabin In The Woods

Nóg zo’n fantastische horror die je gratis kunt kijken: The Cabin In The Woods. De film gaat over een groep vrienden die een afgelegen huisje huren. Wat ze niet weten is dat ze worden bekeken door een speciale, geheime groep die alles in en om het huis kan manipuleren. Zodra de groep, zonder dat ze het weten, zombies oproept, gaat het helemaal mis…

Zo kijk je gratis de Halloween-films

Heb je T-Mobile TV of Interactieve TV van T-Mobile Thuis? Je kunt de vier films gratis kijken van 9 tot en met 31 oktober.

Gratis kijken via T-Mobile TV

  • Ga naar het T-Mobile TV-menu.
  • Ga naar ‘Films & Series’ en kies ‘Videoshop’.
  • Kies in het genre ‘Gratis’ de film die je wilt kijken en je kunt de film direct bekijken.
  • De films zijn ook te bekijken met de TV Anywhere app.

Gratis kijken via Interactieve TV

  • Ga naar het Interactieve TV-menu en druk op ‘On Demand’.
  • Klik op ‘Videoshop’.
  • Druk op ‘Films’.
  • Kies de films in het genre ‘Gratis’.
  • Druk op ‘Huur € 0,00’.
  • Voer je pincode in. Die vind je ook in My T-Mobile Thuis.

Verder griezelen met meer Halloween-films?

Krijg je niet genoeg van spannende films uit onze Videotheek? Wees gerust: die barst van de andere spannende films voor jong en oud om te huren. Laat je de schrik aanjagen door Pennywise in IT: Chapter 2 of kijk met de kids naar het griezelig grappige Hotel Transsylvanië 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie. Ideaal kijkplezier voor in de herfstvakantie!

Deel dit artikel