T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

gratis zenders feestdagen
Overzicht Thuis

Fijne feestdagen! Gratis zenders met kerst en oud & nieuw

18-12-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
18-12-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Rondom de feestdagen is er veel moois op tv. Mooie films, romantische programma’s en hartverwarmende acties. Wil je niets missen? Dan zit je dit jaar extra goed bij TV van T-Mobile. Een heleboel extra zenders zijn tijdens én na de feestdagen namelijk gratis te zien. Wel zo fijn, nu Nederland in een strenge lockdown zit. Een beetje extra vermaak is dan altijd welkom!

Hieronder zie je welke zenders je gratis kijkt tot wanneer:

ShortsTV (Zender van de maand)1 december tot 4 januariKanaal 18
NPO 1 Extra18 december tot 4 januariKanaal 273
NPO 2 Extra1 december tot 1 aprilKanaal 381
PebbleTV18 december tot 4 januariKanaal 191
Nick Jr18 december tot 4 januariKanaal 173
Nicktoons18 december tot 4 januariKanaal 172
Ziggo Sport Totaal26 decemberKanalen 160 t/m 165
192TV18 dec tot 4 januariKanaal 232

Genieten met gratis zenders tijdens de feestdagen

Wat je tijdens de feestdagen zoal kunt zien bij ons via de gratis extra zenders? Wij zetten het voor je op een rij.

Live Serious Request kijken via NPO 1 en 2 Extra

Ook dit jaar organiseert 3FM weer een Serious Request-actie. Niet op de bekende manier in een glazen huis, maar door – heel toepasselijk voor 2020 – in lockdown te gaan. Dj’s Frank van der Lende, Eva Koreman, Sander Hoogendoorn, Sophie Hijlkema, Rob Janssen en Wijnand Speelman gaan van 18 tot en met 24 december in lockdown op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie voor The Lifeline, een nieuw initiatief van 3FM Serious Request. De dj’s maken 24 uur per dag live radio, maar doen dit jaar ook iets extra’s.

Hun doel is om 24 uur per dag een loopband draaiende te houden. Dit om luisteraars te motiveren om zelf in actie te komen en zich door hun omgeving te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Het ingezamelde geld gaat naar het Rode Kruis om hulpverleners te ontlasten en om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. Natuurlijk kun je ook tegen betaling een plaatje aanvragen.

Goed nieuws: 3FM Serious Request is 24/7 live te volgen via NPO 1 Extra, een van de themakanalen van de publieke omroep. NPO 1 en 2 Extra zijn tijdens de Serious Request-actie gratis te bekijken als je TV van T-Mobile hebt. Zo hoef je niets van deze hartverwarmende actie te missen!

Je vindt NPO 1 en 2 Extra op de kanalen en 273 en 381. NPO 1 Extra is gratis tot 4 januari en NPO 2 Extra zelfs tot 1 april.

gatis zenders serious request 2020

Gratis Pebble TV, Nickelodeon Junior en Nick Toons tijdens de feestdagen

Dit jaar is er bij ons ook voor je kinderen extra veel op tv. In de kerstvakantie genieten die van jou van zenders als Pebble TV, Nickelodeon Junior en Nick Toons. Kijktips? Hebben we voor je. Hier staan de kijktips voor je kinderen op een rij.

Ziggo Sport Totaal op tweede kerstdag

Op tweede kerstdag is er traditiegetrouw veel sport op televisie. Zeker omdat tweede kerstdag in Groot-Brittannië ook wel ‘Boxing Day’ wordt genoemd: een dag waarop veel actie op de planning staat. Daarom kijk je op deze dag gratis naar alle zenders van Ziggo Sport. Ideaal om live Premier League-voetbal te kijken. Die dag staan er een paar mooie potjes op het programma, zoals:

  • 30 uur: Manchester City – Newcastle United
  • 13:30 uur: Leicester City – Manchester United
  • 30 uur: Liverpool – West Bromwich Albion
  • 18:30 uur: Arsenal – Chelsea
  • 20:15 uur: Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur

Je vindt de zenders van Ziggo Sport Totaal op de kanalen 160 tot en met 165 met T-Mobile TV.

Gratis korte films kijken op ShortsTV

De feestdagen zijn een tijd van films kijken. ShortsTV is zender van de maand en daarom de hele maand december gratis te bekijken. Van 22 tot en met 24 december geniet je op deze zender van de beste korte kerstfilms uit verschillende genres.

Je kijkt ShortsTV op kanaal 18.

Und jetzt geht’s los met 192TV

Feestend het nieuwe jaar in? Je bent natuurlijk niet de enige. Daarom heeft muziekzender 192TV een feestprogramma samengesteld. In de periode van kerst en oud & nieuw geniet je onder andere van de Kerst Top 40, Top 192 Aller Tijd en een Feestnacht: Und Jetzt Geht’s Los!

Je kijkt 192TV op kanaal 232.

Gratis korte films on demand kijken bij T-Mobile

Met het openstellen van Ziggo Sport Totaal, de themazenders van de NPO en zenders als 192TV en ShortsTV is er tijdens de feestdagen extra veel op tv. Zelf de inhoud van je tv-gids bepalen? Ook dat is dit jaar nog makkelijker. Speciaal voor klanten van T-Mobile kijk je vier bekroonde films van ShortsTV gratis on demand. Ga snel naar onze Community voor meer informatie hierover.

Ben je met de trein op weg naar huis om kerst te vieren? Pak dan de TV Anywhere app erbij om gratis de extra zenders en on demand films te kijken. Zo kijk je namelijk ook onderweg live en on demand de beste programma’s, films en series! Ideaal in combinatie met Unlimited van T-Mobile.

Deel dit artikel