Populaire zoekopdrachten

t-mobile thuis
Overzicht Thuis

Haal meer uit T-Mobile Thuis

24-09-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
24-09-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is heel simpel: met T-Mobile Thuis haal je voor een mooie prijs televisie, internet en vast bellen in huis. Zo breng je thuis leven in de digitale brouwerij. Surfen, streamen, thuiswerken, online tutorials kijken en live je favoriete club in actie zien? Jij vraagt, T-Mobile Thuis draait. Aan mogelijkheden geen gebrek, wij helpen je die graag te benutten met onze vijf tips. Zo haal je meer uit jezelf én uit T-Mobile Thuis.

Tip 1: filmavonden met familie zijn de fijnste avonden

Met Interactieve TV van T-Mobile Thuis is er altijd wel wat op tv. Naast de reguliere uitzendingen heb je namelijk toegang tot onze gratis Video On Demand videotheek. En is dát even fijn nu familie weer over de vloer kan komen? Sla de chips maar in, zet de drankjes koud en pop de popcorn, want zo start je op het moment dat jullie dat willen een film in. Je hebt zowel keuze uit ons gratis aanbod van films en series, als uit de nieuwste blockbusters die je tegen betaling via Film1 On Demand kunt kijken. Vergeet vooral niet te bingen, want we vernieuwen ons aanbod elke maand.

Tip 2: gratis live Eredivisie kijken

Ga je voor Internet en TV van T-Mobile Thuis, dan hebben we een mooi extraatje voor je: Gratis ESPN Eredivisie. Dat is live Eredivisie kijken. Op zaterdagavond met het bord op schoot of zondagmiddag om knus een druilerige herfstdag door te komen. Samen voetbal kijken is natuurlijk nóg leuker. Onze tip aan jou is daarom: nodig gerust familie en vrienden uit die ook gek zijn op voetbal om samen de wedstrijd te kijken. Want samen over tactieken discussiëren, klagen over de scheidsrechter of samen juichen is natuurlijk nóg leuker dan in je eentje voetbal kijken, toch?

Extra Eredivisie-tip: met Internet en TV van T-Mobile gebruik je ook gratis de TV Anywhere app. Perfect om ook buiten de deur live Eredivisie te kijken. Bijvoorbeeld in de trein vanuit je werk of in het zonnetje in het park met vrienden. Zo ben je buiten de deur toch een beetje Thuis!

Tip 3: je tuin is ook je Thuis

T-Mobile Thuis stopt niet bij de muren van je huis. Natuurlijk niet. Want zeg nou zelf: je tuin hoort toch ook bij je huis? Die is bij lekker weer als een tweede huiskamer. Perfect om tot rust te komen met een serie op je tablet of een spelletje op je laptop. Maar… dan moet de verbinding wél goed zijn. Met deze tips om je wifi te verbeteren, zorg je ervoor dat de verbinding beter is dan eerst. En lukt het niet om ook op dat fijne stekje achterin de tuin bereik te krijgen? Dan is Wifi Plus iets voor jou, het beste antwoord op onstabiele wifi. Voor maar € 2,50 per maand heb je een Wifi Plus wifipunt die voor stabiel en snel internet zorgt. Kom maar door met die bingewatch-avonden op de veranda.

Tip 4: je abonnement bij je laten passen

Op allerlei manieren haal je alles uit T-Mobile Thuis. Door met Wifi Plus overal in en rond het huis voor een stabiele verbinding te zorgen. Door on demand-filmavonden voor vrienden en familie te organiseren. Of door samen live Eredivisie te kijken. Maar er zijn nog meer manieren om alles uit T-Mobile Thuis halen. Bijvoorbeeld door te zorgen dat je abonnement altijd bij je past.

Dat zit zo. Vaak sluit je een abonnement voor een bepaalde periode af. Maar wat als je kijkgedrag tijdens die periode verandert? T-Mobile Thuis verandert dan met je mee. Je kunt bijvoorbeeld kijken of sneller internet mogelijk is als je vaker online spelletjes speelt. Ook kun je je zenderpakketten wijzigen, bijvoorbeeld omdat je meer kanalen van ESPN wilt ontvangen of omdat je live Formule 1 wilt kijken via Ziggo Sport Select. Dit regel je makkelijk in My T-Mobile Thuis.

Minderen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld als je Vast Bellen niet meer gebruikt. Of als je genoeg hebt aan een lagere internetsnelheid. Wel zo fijn, want dan betaal je niet voor iets dat je toch niet gebruikt. En zo haal je voor minder het maximale voor jou uit T-Mobile Thuis.

haal meer uit t-mobile thuis

Tip 5: Uit & Thuis bij T-Mobile

Heb je naast T-Mobile Thuis ook een mobiel abonnement van T-Mobile? Dan haal je makkelijk extra veel uit T-Mobile Thuis dankzij Uit & Thuis. Je combineert zo je telefoonabonnement met je T-Mobile Thuis abonnement om van extra voordeel te profiteren. Klantvoordeel noemen we dat en dat zet je zelf aan. Zo heb je altijd € 10,- korting per maand en heb je thuis altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid die T-Mobile je kan bieden op jouw adres.

Je ziet maar weer: je kunt op een heleboel manieren meer halen uit T-Mobile Thuis. Geniet ervan!

Deel dit artikel