Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Verbeter je hardloopprestaties met de vernieuwde Nike+ Run Club-app

23-08-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
23-08-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De hardloop-app van Nike is vernieuwd. De app heet nu Nike+ Run Club en bevat een hoop nieuwe sociale features, schrijft iCulture. Ook kun je nu een koppeling maken met een app voor je Apple Watch. Mocht je dat willen, dan is het nu dus ook mogelijk om je telefoon thuis te laten en gebruik te maken van een app op je smartwatch. De app werkt daarnaast nu ook samen met Google Fit.

De vernieuwde app biedt nu de mogelijkheid om na een training na te praten met je vrienden, waarbij je elkaar ook stickers kunt geven. Daarnaast kun je je behaalde resultaten ook vergelijken met vrienden en onderling een wedstrijd aanmaken, om te zien wie nou het snelste is. Als je met de app een koppeling maakt met je horloge, hangen de mogelijkheden ervan af of je smartwatch GPS ondersteunt. De huidige generatie Apple Watch doet dat namelijk niet. Android-smartwatches bieden die ondersteuning doorgaans wel.

Wat verder handig is, is dat de app van Nike nu automatisch een trainingsschema voorstelt aan de hand van jouw voortgang. Verder wordt je geschiedenis opgeslagen en geeft de app jouw persoonlijke records weer. De Nike+ Run Club app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.Nike_Running_Club

Deel dit artikel