Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Met dit hoesje heb je tóch een koptelefoonaansluiting in je iPhone 7

29-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
29-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Geniaal? Belachelijk? De meningen zijn er over verdeeld, maar het is hét gespreksonderwerp als het over Apple gaat: in de nieuwe iPhone 7 zit geen koptelefoonaansluiting meer. Apple levert standaard een dongel mee, waarmee je oude koptelefoon toch niet onbruikbaar wordt. Maar is dat de oplossing? Niet als het aan de makers van Fuze ligt, een hoesje dat de koptelefoonaansluiting terugbrengt.

In hun crowdfundingcampagne drijven de ontwerpers van het hoesje de spot met Apple. Zij willen duidelijk maken dat de consument zelf zou moeten kunnen kiezen of we gebruik maken van draadloze koptelefoons of oordopjes met een kabel. In het hoesje krijg je daarom originele koptelefoonaansluiting terug.

Zo kun je muziek luisteren en tegelijkertijd je telefoon opladen. En je hoeft dus geen apart accessoire bij je te dragen om om je koptelefoon aan te sluiten. Om de crowdfunding via Indiegogo te laten slagen, hebben de makers 60.000 dollar nodig, waarvan momenteel ongeveer 20 procent binnen is.

De makers willen het geld gebruiken om nog dit jaar de hoesjes te kunnen versturen. De vroege vogels kunnen een hoesje voor 49 dollar (zo’n 45 euro) bestellen. Daarna is er een beperkt aantal beschikbaar voor 59 dollar. De standaardprijs ligt nog wat hoger: 69 dollar. Dat is niet goedkoop, maar dan belooft het bedrijf wel dat je je koptelefoonaansluiting weer terug hebt.

https://youtu.be/XIvFrO5tajE

Deel dit artikel