Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Met de HP Powerup Backpack laad je je devices gewoon onderweg op

08-08-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
08-08-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het liefst zouden we willen dat al onze apparaten altijd genoeg stroom hadden. Zeker op de momenten dat je ze écht nodig hebt, zul je altijd zien dat je batterijduur slechts enkele minuten bedraagt. Met name buiten de deur is dat soms wel eens een probleem. Bovendien, als je ergens een afspraak hebt wordt natuurlijk ook van je verwacht dat je je goed voorbereidt. Een volle accu hoort daar ook bij.

Omdat dat niet altijd het geval is, heeft HP nu een oplossing bedacht voor dat probleem: de HP Powerup Backpack. Dat is een rugzak waarmee je je laptop, tablet en smartphone onderweg kunt opladen. Met zijn ingebouwde batterij en snoeren kun je volgens de fabrikant de meeste laptops van HP en mobiele devices die draaien op Android volledig opladen. Op een volle accu kan de laptop één keer volledig opgeladen worden, maar een tablet zelfs drie keer en je smartphone volgens HP maar liefst tien keer. Zeker handig nu kleine mobiele devices ook steeds meer een serieus alternatief voor je laptop kunnen worden.

De rugzak ziet er bovendien niet verkeerd uit, maar je betaalt er wel wat voor. Het ding is via Amazon te bestellen en kost je 200 dollar. Helaas wordt hij alleen binnen de 48 aangrenzende staten van de Verenigde Staten bezorgd (dus niet in Alaska en Hawaii). Tenzij je binnenkort een tripje naar de VS op de agenda hebt staan, kun je de Powerup Backpack dus voorlopig alleen met behulp van een externe bezorgdienst in je bezit krijgen.

Deel dit artikel