Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

HTC presenteert nieuwe smartphone met dubbel scherm: HTC U Ultra

12-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
12-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

HTC heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd met een dubbel scherm: de HTC U Ultra. Het is de nieuwste telefoon van het bedrijf, die samen met de kleinere U Play, vandaag aan het publiek getoond werd. Het tweede scherm rechtsboven aan de voorkant het toestel dient als aanvulling op het hoofdscherm, en is bedoeld om notificaties of veelgebruikte apps weer te geven.

Dat tweede scherm zit niet op de U Play, die met 5,2 inch kleiner is dan de U Ultra. De grote smartphone heeft een scherm van 5,7 inch met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het tweede scherm heeft 1040 x 160 pixels. De kleinere U Play komt uit in een variant met 32 of 64 GB en de grotere U Ultra in een variant met 64 en 128 GB opslaggeheugen.

Beide telefoons hebben, net zoals de iPhone 7, geen 3,5 mm-koptelefoonaansluiting. Wel bevatten ze een microSD-slot voor uitbreiding van het geheugen en een USB-c-aansluiting.

Het toestel is vanaf maart in Nederland verkrijgbaar. Een Nederlandse adviesprijs is niet vrijgegeven, maar in de Verenigde Staten komt die voor de HTC U Ultra op 749 dollar te liggen.

Deel dit artikel