Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Hulp nodig met je iPhone? There’s an app for that!

09-11-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
09-11-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Apple heeft een erg handige app uitgebracht voor iedereen met een iPhone of ander Apple-product. Met de app Apple Support kun je namelijk hulp krijgen van Apple als je problemen hebt met het apparaat. En het toffe is: wij Nederlanders zijn de eerste die deze app mogen gebruiken! Hij is in nog geen enkel ander land beschikbaar.

De app werkt erg simpel: als je inlogt met je Apple ID zie je welke Apple-producten je hebt, waarbij je ook meteen details ziet over de garantiestatus. Vervolgens kun je als je problemen hebt, direct aangeven wat het probleem is en krijg je passende oplossing. Dit kan bijvoorbeeld reparatieverzoek zijn of contact met een Apple-medewerker via telefoon of chat.

Maar er staan ook allerlei tips in wat je zelf kunt doen om het probleem op te lossen en uitleg hoe bepaalde functies werken. Heb je geen idee hoe je een foto kunt nabewerken op je iPhone? Apple legt het stap voor stap uit in deze app. En dat geldt bijvoorbeeld ook voor het gebruik van iMessage en het maken van backups in iCloud.

Het is een app die eigenlijk standaard op elke iPhone zou moeten staan, omdat het een handig hulpmiddel is als je ergens niet uitkomt of problemen hebt met het toestel. Je moet hem echter even zelf downloaden uit de App Store. Dat is uiteraard wel gratis.

Apple Support

 

Deel dit artikel