Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

‘’Impact maken in het binden van talenten’’

20-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
20-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

Uitdaging

Neem nou onze B2B Sales afdeling. Met de overname van Tele2 begin dit jaar kunnen wij ondernemend Nederland een nóg betere totaaloplossing bieden met een gecombineerde productportfolio van mobiele en vaste diensten. Om dit door heel het land met trots te kunnen vertellen en aan te bieden hebben wij onlangs de uitdaging gehad om 6 (Junior) Regional Account Managers te werven voor ons Medium Enterprise team (<250 aansluiting).

Recruitment Day

Om in de huidige arbeidsmarkt meerdere potentiële kandidaten te spreken is uitdagend. Nog spannender wordt het wanneer we, door de groepstrainingen, een vaste startdatum hebben en het om meerdere posities gaat. Net als ons snelle netwerk en de uitrol van 5G zijn we bij recruitment innovatief en werken we op hoge snelheid: een Recruitment Day.

Live Experience met impact

De dag stond volledig in het teken van het neerzetten van een perfecte candidate experience, van goodiebags tot aan inspirerende verhalen. Deze kandidaat beleving is van groot belang om talenten te boeien en te binden aan de organisatie. Wij maken impact door eerst ons verhaal te vertellen, van ontwikkelingsmogelijkheden tot aan de onderscheidende dienstverlening die je als Account Manager te bieden hebt.

De kandidaten hebben in de middag 2 gesprekken gehad en wisten binnen 24 uur of zij onderdeel werden van de #Magenta familie. Snelheid, beleving en een duidelijke visie (afdeling/organisatie): elementen waarmee wij op deze dag het verschil hebben gemaakt!

Onze missie: van iedere kandidaat een tevreden sollicitant te maken, die vervolgens een belangrijke merkambassadeur voor onze organisatie wordt.

Deel dit artikel