T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

iphone 12 kopen pre order gestart
16-10-2020 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

iPhone 12 kopen? Pre-order de nieuwe iPhone nu!

16-10-2020 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Je kunt hier de iPhone 12 kopen in de pre-order

Alles over de iPhone 12 pre-order

Apple brengt maar liefst vier nieuwe iPhones uit. En dit zijn ze: de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Het goede nieuws? De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn vanaf 16 oktober al te koop in de pre-order bij T-Mobile en worden vanaf 23 oktober geleverd. De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max volgen met een pre-order op 6 november. Deze toppers worden vanaf 13 november geleverd.

Ga je een iPhone 12 kopen in de pre-order? Dan heb jij de nieuwe trots van Apple als een van de eersten in Nederland in huis!

Eén van de nieuwe iPhone 12-telefoons kopen? Daarom!

De nieuwe iPhone 12-telefoons bevatten veel verbeteringen en nieuwe functies. Hieronder lees je waarom het de moeite waard is ze te kopen.

Vernieuwd ontwerp

De iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max hebben een vernieuwd ontwerp met hoekigere randen en daardoor hebben ze wel iets weg van de succesvolle iPhone 4. Fijn voordeel: het vernieuwde ontwerp heeft een IP68-certifcaat en is daardoor stof- en waterdicht. Zo komt er geen stof bij de hardware, zodat deze langer in topconditie blijft. Bovendien is het geen ramp als je telefoon nat wordt in de regen. De telefoons zijn voor een halfuur waterdicht tot een diepte van wel zes meter!

Sowieso zijn de telefoons qua ontwerp echte krachtpatsers. De voorkant van de nieuwe iPhones is van gehard Ceramic Shield. Dit is extra sterk glas waarmee het scherm van je iPhone volgens Apple vier keer valbestendiger is.

iphone 12 pro kopen pre order gestart

Fijn formaat voor iedereen

De vier nieuwe iPhones komen in drie verschillende formaten. De iPhone 12 mini is de kleinste van de vier, met een compacte behuizing met daarin een verrassend groot 5.4-inch scherm. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro hebben allebei een 6.1-inch scherm en zijn ongeveer even groot. De iPhone 12 Pro Max is de grootste van de vier met een schermformaat van 6.7 inch. Een goede keuze als je graag een zo groot mogelijk scherm hebt om te streamen, appen en gamen. Het fijne aan de drie verschillende formaten is dat je zo altijd wel een iPhone 12 kunt kopen met een formaat dat past bij jouw voorkeuren.

Krachtige hardware

Apple voorziet de iPhone 12 en zijn broers van de best mogelijke hardware. Zo hebben ze alle vier een kleurrijk OLED-scherm, dat een hogere helderheid en betere kleurweergave heeft dan schermen met de IPS LCD-schermtechnologie. Ook hebben ze een processor die volgens Apple 50 procent krachtiger is dan elke andere telefoonprocessor. Apps starten zo sneller op en je telefoon gaat extra lang mee op een lading.

5G voor elke iPhone 12

De vier iPhone 12-telefoons ondersteunen allemaal 5G van T-Mobile. Dit is het nieuwste mobiele internet dat in bijna heel Nederland beschikbaar is. Je hebt bij ons 5G als je een Unlimited of Unlimited Plus abonnement neemt of als je de 5G add-on aanschaft.

Verbeterde camera’s

De iPhone 12 mini en iPhone 12 hebben een dubbele 12-megapixelcamera aan de achterkant. Deze maakt uit de losse pols scherpe foto’s die rijk aan kleuren zijn en veel details bevatten. Ook in het donker, dankzij de indrukwekkende Night Mode.

Wil je extra veel cameramogelijkheden hebben? De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max hebben drie 12-megapixelcamera’s en kunnen onder andere 4x optisch inzoomen. Zo zoom je in zonder kwaliteitsverlies. Ook hebben deze telefoons een LiDAR-scanner. Die schat de afstand tot objecten beter in op basis van reflecterend licht. Je portretten zijn zo extra mooi en realistisch van kleur. Bovendien zijn Augmented Reality-apps extra realistisch, omdat ze dankzij de LiDAR-scanner de ruimte extra goed kunnen inschatten.

Extra te personaliseren dankzij nieuwe functies in iOS 14

Nóg een reden om een van de iPhone 12-telefoons te kopen: iOS 14. Het besturingssysteem van Apple had altijd als nadeel dat je het weinig kunt personaliseren. Dat is verleden tijd. Je kunt apps van het startscherm halen en widgets toevoegen. Handig om op je startscherm de koppen te snellen van het laatste nieuws of om de weersverwachting te checken. Zo past je nieuwe iPhone écht bij je. Lees hier alle handige nieuwe functies van iOS 14.

iPhone 12 kopen in de pre-order

Voor iedereen is er wel een iPhone 12 die bij ‘m past. De kleine iPhone 12 mini is makkelijk met een hand te bedienen en de iPhone 12 Pro Max is de droom van elke gamer en streamer. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn weer slimme keuzes als je het beste van beide wilt. Extra reden om voor een van de vier nieuwe iPhones te gaan: elke iPhone 12 ondersteunt 5G in combinatie met een Unlimited of Unlimited Plus abonnement van T-Mobile of als je de 5G add-on hebt. Met het nieuwste mobiele netwerk haal je daarmee écht alles uit jouw iPhone 12.

Je kunt hier de iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen in de pre-order.

Deel dit artikel