Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

iPhone 8 release najaar 2017? Lees de geruchten

14-08-2017 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
14-08-2017 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Dit jaar bestaat de iPhone 10 jaar. Een feestelijke gebeurtenis die Apple niet ongemerkt voorbij zal laten gaan… de verwachtingen voor de nieuwe iPhone 8 (?), die dit najaar uitkomt, zijn dus hooggespannen. Wordt deze iPhone nog revolutionairder dan haar voorgangers? Als we de laatste speculaties mogen geloven wel!

De geruchtenmachine draait nu al maanden op volle toeren. Met de release in zicht loopt de spanning alsmaar hoger op. Dit is wat we tot nu toe hebben gehoord:

  • Apple brengt 3 nieuwe iPhones uit
  • Draadloos opladen via inductie (magnetisch plaatje)
  • Compleet glazen behuizing
  • Energiezuinig OLED-scherm dat helemaal doorloopt tot de rand
  • Geen thuisknop met Touch ID, maar functiepaneel met digitale knoppen
  • 3D-camera voor gezichtsherkenning en augmented reality

Een of meer nieuwe iPhone modellen?

Krijg de iPhone 8 een randloos scherm?

Bron: icreatemagazine.nl

Volgens de geruchten onthult Apple in september drie nieuwe modellen van de iPhone: de iPhone 8, de iPhone 7S en iPhone 7S Plus. Hoe de nieuwe iPhones echt gaan heten, is natuurlijk nog geheim. Misschien wordt het wel ‘iPhone X’ of ‘iPhone Pro’.
(Bron: icreatemagazine.nl)

De iPhone met OLED-scherm is direct na de release tot aan begin 2018 waarschijnlijk in een beperkt aantal beschikbaar (2 tot 4 miljoen exemplaren), vanwege productietechnische redenen. De telefoons komen uit in drie kleuren: zwart, zilver en goud.

In deze video zie je hoe de nieuwe iPhones eruit zouden kunnen gaan zien.
(Bron: iphoned.nl)

iPhone 8 krijgt misschien een randloos design

iPhone 8 zonder randen

Bron: Twitter.com

De nieuwe iPhone 8 heeft nagenoeg geen randen. Dat ontdekte softwareontwikkelaar Steve Throughton-Smith. Hij vond een afbeelding van de nieuwe iPhone in testsoftware van Apple voor een slimme HomePod-luidspreker en postte die op Twitter. Het ontwerp heeft alleen aan de bovenkant een iets dikkere rand. Volgens deze afbeelding krijgt de iPhone een 5,15-inch scherm met een resolutie van 2346 x 1125 pixels. Ter vergelijking: de huidige iPhone 7 Plus heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels.
(Bron: nu.nl)

SmartCam-functie en video opnemen in 4K

De Apple HomePod software geeft mogelijk nog meer prijs over de nieuwe iPhone. In de broncode wordt een SmartCam-functie genoemd. Daarbij past de camera automatisch de belichting aan op basis van het te fotograferen object.

In de software is ook te zien dat camera’s aan zowel de voor- als achterkant 4K-video in 60fps kunnen opnemen. Deze hogere framerate (60 frames/beelden per seconde) zorgt voor scherpere beelden en mooiere vertragingen. En het is ook gunstig voor bijvoorbeeld de toepassing van augmented reality.

Dat deze informatie in de HomePod software staat, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de nieuwe iPhone deze functies ook echt krijgt. Maar aannemelijk is het wel. Nog heel even wachten op de release en dan weten we het zeker!
(Bron: iculture.nl)

Op de hoogte blijven?

Wil je niets missen van het nieuws rondom de nieuwe iPhone? Laat dan je e-mailadres achter op onze iPhone-pagina.

Deel dit artikel