T-Mobile blog Founders blog
Klantvoordeel: korting op je abonnement bij T-Mobile
Overzicht Innovatie

Alles over Klantvoordeel voor T-Mobile en Tele2

08-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
08-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb je een mobiel abonnement van T-Mobile of Tele2 en een internetabonnement van T-Mobile Thuis? Goed nieuws! Je krijgt Klantvoordeel. Nu T-Mobile en Tele2 onder één dak vallen, kunnen we dus voor beiden providers gezamenlijk Klantvoordeel aanbieden. Wat dit is en hoe je dit aanzet? In dit blog leggen we het uit..

Wat is Klantvoordeel?

Met Klantvoordeel van T-Mobile krijg je extra voordelen als je meerdere abonnementen combineert op één adres. Bijvoorbeeld als er op jouw adres zowel een T-Mobile of Tele2 mobiel abonnement, als een vast internetabonnement van T-Mobile is. Elk abonnement in jouw huishouden kan in aanmerking komen voor mooie voordelen.

Welke voordelen krijg ik met Klantvoordeel?

Klantvoordeel biedt je allerlei mooie voordelen. Die voordelen hangen af van welke abonnementen je precies hebt. Veel voorkomende voordelen? Die staan hieronder op een rij:

 • € 5 korting op je internetabonnement voor thuis
 • Maandelijks korting op je telefoonabonnement *
 • Gratis tot wel 5 GB data extra per maand voor je mobiele abonnement*

*Wil je precies weten welke voordelen op jouw abonnementen van toepassing zijn? Log dan in op My T-Mobile of bekijk het overzicht in de Actievoorwaarden.

Wanneer heb ik recht op Klantvoordeel?

Met Klantvoordeel krijg je korting op alle abonnementen die bij jou thuis  geregistreerd staan. Het maakt niet uit of het om een abonnement van T-Mobile of Tele2 gaat. Als je inlogt op My T-Mobile of MijnTele2 zie je welke voordelen we voor jou  hebben.

Een aantal voorbeelden zijn:

 • Een tweejarig T-Mobile Unlimited mobiel abonnement + Internet van T-Mobile

Voordelen per maand op jouw adres zijn dan:

 • € 5 korting op je internetabonnement voor thuis

Een Tele2 mobiel abonnement met 7GB data + Internet van T-Mobile

Voordelen per maand op jouw adres zijn dan:

 • + 3GB extra data bij je 7GB databundel
  • € 5 korting op Internet van T-Mobile

Twee mobiele abonnementen van Tele2 met 1GB en 5GB data + Internet van T-Mobile. Voordelen per maand op jouw adres zijn dan:

 • + 1GB extra data bij je 1GB databundel
  • + 3GB extra data bij je 5GB databundel
  • € 5 korting op Internet van T-Mobile

Wil je meer weten over het Klantvoordeel waar jij recht op hebt? Bezoek dan www.t-mobile.nl/klantenservice/klantvoordeel als je T-Mobile-klant bent, en www.tele2.nl/klantenservice/klantvoordeel als je Tele2-klant bent.

Klantvoordeel: korting op je abonnement bij T-Mobile en Tele2

Klantvoordeel aanzetten? Zo doe je dat

Wil je je klantvoordeel aanzetten voor jouw abonnement? Hieronder lees je hoe je dat doet.

Klantvoordeel activeren voor jouw T-Mobile abonnement

Heb je een T-Mobile abonnement en wil je Klantvoordeel activeren? Dat doe je via t-mobile.nl/klantvoordeel of My T-Mobile. Volg de stappen, en het is zo gepiept.

Klantvoordeel activeren voor jouw Tele2 abonnement

Heb je een Tele2 abonnement en wil je Klantvoordeel activeren? Meld je aan via tele2.nl/klantvoordeel-activeren of MijnTele2. Supersimpel!

Ook in aanmerking komen voor Klantvoordeel?

Kom je nog niet in aanmerking voor Klantvoordeel, bijvoorbeeld omdat je je mobiele abonnement nog bij een andere provider hebt? Dan is het misschien wel tijd om over te stappen. Laat dat dan alvast aan ons weten!

Met de maandelijkse korting van Klantvoordeel ben je goedkoper uit. Bovendien krijg je andere fijne voordelen, zoals je in dit blog al kon lezen. Wij helpen je met een soepele overstap, zodat jij snel de mooiste kortingen hebt. Elke maand weer.

Deel dit artikel