Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Bij KLM kun je nu tijdens je vlucht de krant lezen op je smartphone of tablet

12-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
12-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

KLM heeft een app gelanceerd waarmee klanten van de luchtvaartmaatschappij onbeperkt kranten kunnen lezen tijdens hun vlucht. Het aanbod van de KLM Media app (iOS en Android) is afhankelijk van je vlucht en je niveau in het spaarprogramma van het bedrijf. Hoe hoger je als klant scoort, hoe groter het aanbod van kranten is.

De kranten zijn vanaf 30 uur voor je vlucht vertrekt te downloaden. In de app zijn meerdere grote Nederlandse dagbladen te vinden, maar ook internationale titels. Het Nederlandstalige aanbod bestaat uit het Financieele Dagblad, de Telegraaf, de Volkskrant en Trouw. Het buitenlandse aanbod bestaat uit Le Monde, The International New York Times, USA Today, The Financial Times, The Wallstreet Journal, Die Welt, El País, China News Weekly, China Times en het Air France Magazine. Ook het eigen magazine van KLM, Holland Herald, is via de app te lezen. Dat kan ook als je geen vlucht bij het bedrijf geboekt hebt.

KLM is van plan om het aanbod van titels verder uit te breiden. Het bedrijf onderzoekt tegelijkertijd de mogelijkheid om van de app een compleet media-entertainmentsysteem te maken die klanten tijdens hun vlucht kunnen gebruiken. Denk naast kranten bijvoorbeeld aan films, muziek en series die je als klant tijdens je vlucht kunt bekijken of beluisteren.

Deel dit artikel