Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Maak elke koptelefoon draadloos met dit kastje van Astell & Kern

09-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
09-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De koptelefoonaansluiting heeft zijn langste tijd gehad. Apple haalt hem uit de iPhone met de introductie van de iPhone 7 en ook andere fabrikanten zijn daar mee bezig. Een draadloze koptelefoon is een alternatief en eventueel zijn er verloopjes voor koptelefoons met een ouderwets aansluiting. Het is echter ook mogelijk om je oude koptelefoon draadloos te maken. Ook handig als je muziek wil luisteren terwijl je telefoon in je tas zit!

Astell & Kern, fabrikant van hoge kwaliteit muziekspelers en koptelefoons, heeft een slim kastje gemaakt. Je stopt er je je koptelefoon in en vervolgens verbindt je het kastje draadloos met je smartphone. Er zit een clip bij zodat je hem vast kunt klippen aan je kleding, maar hij past ook prima in je zak. Dankzij een ingebouwde microfoon kun je ook makkelijk bellen met het ding.

De AK XB10, zoals het kastje heet, zorgt er verder voor dat er niets verloren gaat van de geluidskwaliteit. Er zit een kwalitatieve analoog-digitaal converter in. Die zet het digitale geluid van je telefoon om in analoog geluid. Dat zorgt echter wel voor een flink prijskaartje. De AK XB10 kost je namelijk zo’n 170 euro.

De accu gaat zo’n vijf uur mee. Da’s dan wel weer nadeel van draadloos: je moet weer een extra apparaat opladen.

Deel dit artikel