Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Samsung maakt lanceerdatum Galaxy S8 bekend

26-02-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
26-02-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Tijdens de persconferentie van Samsung in Barcelona waar de Galaxy Tab S3 werd aangekondigd, was er ook nieuws over de Samsung Galaxy S8. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft de lanceerdatum bekend gemaakt: 29 maart 2017.

Samsung Galaxy S8 teaser

In de getoonde teaser video was de ontwikkeling van de (mobiele) telefoon te zien. Dit begon met de gewone telefoon, ging over in de zogenaamde featurephone en eindigt met de smartphone, althans tot nu toe. De laatste afbeelding die we zien in de teaser is de Samsung Galaxy S8, waarbij er een nieuw tijdperk in het smartphone-tijdperk ingeluid wordt.

Maar dat is niet de enige hint die we kunnen ontdekken in de video. Samsung laat ons ook zien hoe het toestel er ongeveer uit gaat zien. We zien een toestel afgebeeld waarbij bijna de volledige voorzijde uit scherm bestaat. Dit betekent dat er aan de zijkant praktisch geen randen (bezels) zijn, maar ook boven en beneden zijn er weinig randen te bekennen.

Samsung maakt het met deze teaser erg spannend. We weten nu dat de Galaxy S8 officieel op 29 maart wordt aankondigd. De Galaxy S8 zal in ieder geval het nieuwe toptoestel van Samsung in 2017 worden. En de verwachtingen zijn hooggespannen. Gaan ze de verwachtingen overtreffen?

Blijf op de hoogte

Zet 29 maart in je agenda! Wil je niets missen over de Samsung Galaxy S8, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van T-Mobile.

Foto: Shutterstock

Deel dit artikel