T-Mobile blog Founders blog
Zo kun je tv kijken via internet
Overzicht Thuis

Zo kijk je je favoriete tv-programma’s via het internet

13-07-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
13-07-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Leuke tv-programma’s via het internet kijken, betekent tegenwoordig méér dan op de bank voor de beeldbuis neerploffen. Misschien ben je wel gehecht aan een hoekje op de bank voor een relaxte Netflixavond … Toch zijn er méér mogelijkheden dan die ene plek. In dit artikel leggen we graag alle mogelijkheden uit die je hebt met tv-kijken via internet.

Manieren om tv-programma’s te kijken via het internet

Je kunt je favoriete tv-zenders gemakkelijk via het internet volgen via de TV Anywhere App en Smart TV app. Of via een app op je telefoon. Hieronder lees je alles over deze handige apps.

TV Anywhere App                                                                                                                                          

De naam van de TV Anywhere App zegt het al: je kijkt tv waar en wanneer je maar wil. Dus óók tijdens je vakantie in Europa. Je bent niet meer gebonden aan een tv, maar je kijkt zoals jij dat wil; met je nieuwe smartphone, computer of tablet. Met deze app heb je toegang tot al je favoriete programma’s, zodat je zelfs op vakantie niets hoeft te missen.

App image
T-Mobile TV Anywhere
Rating starRating starRating starRating starRating star

TV kijken waar en wanneer je maar wilt

Download deze app hier

Smart TV App

Wil je extra goedkoop tv-kijken via internet? Dan is de Smart TV App écht iets voor je en je smart-tv. Het verschil? Je hebt geen interactieve TV-box nodig. Installeer de app en log in. Op deze manier voelt televisie kijken via internet bijna hetzelfde als televisie kijken op de ‘ouderwetse’ manier. Alleen voel je het nu op een positieve manier in je portemonnee. Het scheelt namelijk € 2,50 per maand aan kosten. En je levert zeker niet op interactieve mogelijkheden. Pauzeren, gemiste uitzendingen terugkijken en On Demand films huren kan gewoon!