Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Life Lite is een lichtbron voor videomakers op smartphones

31-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
31-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wie regelmatig met zijn smartphone foto’s of video’s maakt met weinig licht, weet dat de ingebouwde lichtbron van je smartphone niet altijd toereikend is. De Life Lite moet daar een oplossing voor bieden. Het is een kleine kubus die je kunt gebruiken om je video’s en foto’s in het donker goed te belichten, zodat alles wat je filmt ook goed zichtbaar is.

Deze kleine kubus is vanaf nu te bestellen via Kickstarter. De lichtbron is overigens niet alleen te gebruiken voor je smartphone, maar ook voor je GoPro, digitale spiegelreflexcamera of ander bluetooth-connected apparaat. Hij is tot ongeveer negen meter waterdicht en heeft een sterkte van 0 tot 1000 lumen. Gebruik je hem op halve sterkte, dan kan hij ongeveer een uur meegaan. Op volle sterkte is dat volgens de makers 30 minuten.

Het bedrag dat de makers wilden ophalen, 33.000 dollar, is inmiddels binnen. Vroege vogels kunnen het apparaat nog voor 39 dollar kopen, maar de oplage is beperkt. Bestel je vanuit Nederland, dan komen er bovendien verzendkosten van 25 dollar bij, waardoor je voor het apparaat in totaal 64 dollar moet betalen.

Wil je gelijk een complete set om met je smartphone te filmen, dan kun je bijvoorbeeld voor de smartphone video kit gaan. Daarmee krijg je niet alleen de Life Lite, maar ook een grip die je aan je smartphone vast kunt maken. Inclusief verzendkosten betaal je er 104 dollar voor (omgerekend 95 euro).

Deel dit artikel