Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Versnel de vooruitgang: Live forward

06-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Live forward. Dat is vanaf vandaag onze nieuwe slogan. Maar wat bedoelt T-Mobile daar eigenlijk mee? En zijn we zelf eigenlijk wel klaar voor de toekomst?

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

Dat is een van de vragen die we onszelf de afgelopen tijd vaak gesteld hebben. Want wat verwachten onze klanten eigenlijk van een telefonieprovider? Ja, dat we een toestel met een abonnement aanbieden natuurlijk. Dat we garant staan voor goede dekking en je helpen als er eens een keer iets mis gaat met je factuur of bereikbaarheid.

Maar wat ons betreft zou het daar niet op moeten houden. We leven namelijk in een hele bijzondere tijd, een tijd waarin er op technologisch vlak enorm veel verandert. Bij de Albert Heijn kun je tegenwoordig een virtual reality bril kopen en je belastingaangifte doe je via een app. Boodschappen bestellen we steeds vaker online en wist je dat één op de 4 relaties elkaar leert kennen via online dating? Of moeten we zeggen mobile dating?

Of je nu een consument of een bedrijf bent: De verandering gaat razend snel en elke dag komen daar weer nieuwe innovaties, apps en gadgets bij. Innovaties die voor een betere wereld zorgen, zoals een game waarmee je bij kunt dragen aan een onderzoek naar Alzheimer, maar ook apps die jou helpen om meer productiviteit uit je werkdag te halen.

Wat al die ontwikkelingen wat ons betreft met elkaar gemeen hebben? Ze brengen ons als mensheid verder. Ze maken het leven leuker, veiliger, gemakkelijker of gezonder en wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om die vooruitgang te versnellen.

Vandaar dat we onlangs begonnen zijn met de website die je op dit moment bezoekt: Een verzameling van nieuwsberichten op gebied van trends en technologie die ons inspireert en informeert over de wereld van morgen. Afgewisseld met nieuws vanuit onze eigen organisatie, en de wijze waarop wij de Live Forward gedachte zelf proberen te omarmen. Ongetwijfeld met een hoop vallen en opstaan, maar ook daarvan houden we jullie graag op de hoogte als dat betekent dat anderen er van kunnen leren.

Andersom zijn wij benieuwd naar jullie kijk op de toekomst en naar toepassingen of ontwikkelingen die een plek verdienen op deze site. En we nodigen je uit om ons te helpen door bijvoorbeeld te vragen: “Waarom bestaat deze mobiele oplossing eigenlijk nog niet?” Je kunt ons daarover dag en nacht een bericht sturen via de comments op deze site.

In een ideale toekomst leveren wij je niet alleen maar een toestel met een simkaart en zijn onze klanten veel meer dan simpelweg mobiele data verbruikers. De toekomst maak je samen, dus wij dagen je uit om samen met ons vooruit te leven. Bedenk een app. Speel een game voor een goed doel. Stuur je oma eens een ansichtkaart via Instagram. Vertel ons waar je als ondernemer behoefte aan hebt in een mobiel dataplan. Of hoe jij de wereld zou kunnen veranderen als iedereen oneindig mobiel zou zijn. Dan gaan wij kijken hoe we daarbij kunnen helpen.

Versnel de vooruitgang, live forward.

–  Randy van Essen, Brand & Communications T-Mobile

randy-tmobile

Deel dit artikel