T-Mobile blog Founders blog
live sport kijken gratis
Overzicht Entertainment

Hoe kan ik live sport kijken?

04-11-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
04-11-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Een spannende autorace streamen, je favoriete voetbalclub live in actie zien of de ontknoping van een wielerklassieker kijken? Je kunt op allerlei manieren live naar sport kijken. Gewoon vanaf de bank op je televisie, maar ook op je slaapkamer via je tablet of in de trein op je telefoon. Je moet alleen even weten hoe. Daarvoor zijn wij er! Hieronder lees je op welke manieren je live sport kijkt.

Live sport kijken met T-Mobile TV en TV Anywhere

Als klant van T-Mobile kun je live tv-kijken via T-Mobile interactieve tv. Op die manier kijk je live naar sport. Het mooie is: met de TV Anywhere app kijk je overal in Europa live sportwedstrijden. Met de app op je telefoon of tablet of in de browser van je laptop.

Zo is er altijd wat te zien, want het zenderaanbod van TV Anywhere en T-Mobile TV is enorm. Een lijst van zenders waarop je live sport kunt kijken:

  • NPO 1, 2 en 3: onder andere voor interlandvoetbal, de Tour de France, wielerklassiekers, schaatsen en samenvattingen uit de Eredivisie
  • SBS 6: voor Champions League-voetbal
  • RTL 7: voor Europa League-voetbal
  • Eurosport: voor tennis, wielrennen, wintersporten en nog veel meer
  • ESPN Eredivisie: voor live Eredivisie-voetbal
  • BBC: voor FA-cup voetbal en Premier League-samenvattingen in Match of the Day
live sport kijken gratis tips

Live sport kijken: gratis via NPO Start

Via NPO Start kun je gratis live sport kijken. Dit kan in je browser of met de NPO Start-app. Hiermee kijk je live naar zenders van de publieke omroep. En het mooie is: de publieke omroep zendt vaak live sport uit. In de winter is er bijvoorbeeld geregeld live schaatsen te zien. In het voorjaar kijk je live naar veel wielerklassiekers en in de zomer is de Tour de France live te zien op de NPO. Goed nieuws: de NPO zendt ook het EK Voetbal 2021 live uit, net als veel andere interlands van het Nederlands Elftal. Via de app en in de browser kijk je zo overal in Europa live sport via NPO Start.

Gratis live naar sport kijken op YouTube

Steeds vaker kun je ook op YouTube live sport kijken, gratis. En dat is dan nog legaal ook, want de beheerder van de uitzendrechten stelt de beelden dan beschikbaar aan YouTube. De Formule 1 deed dit bijvoorbeeld eerder in 2020 door live de Grand Prix van de Eifel live uit te zenden op YouTube. Wie weet doet het dit later dit jaar nog een keer. Ideaal, want zo kijk je live gratis naar Max Verstappen.

Andere sporten zijn ook geregeld live en gratis te zien via YouTube. Het beste kun je via de app of site het officiële kanaal uitzenden van de sport of competitie. Daar zie je vervolgens snel of een wedstrijd live te zien is.

Meer sport in je zenderpakket

Met TV van T-Mobile kun je al gratis ESPN Eredivisie kijken op kanaal 150. Wil je meer ESPN? Dan kun je kiezen uit twee pakketten: ESPN Eredivisie met het beste van de Eredivisie op drie zenders. Of ESPN Compleet. Dan heb je nog drie zenders met onder andere Bundesliga voetbal, tennis en het beste uit de NHL, NFL en MBL. Of neem Ziggo Sport Totaal bij je T-Mobile abonnement voor live Formule 1 en voetbal uit de Champions League, La Liga en Premier League.

Deel dit artikel