Populaire zoekopdrachten

livestream eredivisie kijken t-mobile
Overzicht Entertainment

Via een livestream Eredivisie kijken bij T-Mobile

26-11-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
26-11-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil je live de wedstrijd van jouw club kijken? Dat kan! Bij T-Mobile kun je op verschillende manieren via een livestream Eredivisie kijken. Op je televisie, smartphone, tablet en laptop. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo mis je geen minuut en kijk je live naar elk doelpunt. Score!

Eredivisie kijken? Dat doe je via ESPN

In Nederland kun je via ESPN live Eredivisie-wedstrijden kijken. Goed nieuws: ESPN Eredivisie zit in ons basispakket voor Interactieve TV en T-Mobile TV. Via dit kanaal kun je live Eredivisie kijken op je televisie, maar ook op andere apparaten.

Ook via onze TV Anywhere app kun je via een livestream Eredivisie kijken op het ESPN Eredivisie-kanaal. Wil je live elke Eredivisie-wedstrijd zien? Dan is het ESPN Eredivisie-pakket een aanrader. Naast het open ESPN Eredivisie-kanaal heb je dan ook de twee andere Eredivisie-zenders in het pakket. Zo mis je gegarandeerd geen enkele wedstrijd van jouw club.

livestream eredivisie kijken internet t-mobile

Via een livestream Eredivisie kijken bij T-Mobile

Bij T-Mobile kun je op allerlei manieren via een livestream Eredivisie-wedstrijden kijken. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Op ESPN via Interactieve TV of T-Mobile TV
  • Op ESPN via TV Anywhere
  • Met de ESPN-app

Via de TV Box en Apple TV app Interactieve TV

Als klant van Interactieve TV en T-Mobile TV kijk je gratis naar het open kanaal van ESPN Eredivisie. Deze zender vind je op kanaal 150. Je hebt alle interactieve opties tot je beschikking. Zo kun je een wedstrijd terugkijken of vanaf het begin laten afspelen. Heb je een TV Box met opnamefunctie of de Cloud Opnemen-functie? Dan kun je ook wedstrijden opnemen om langer terug te kunnen kijken.

Wil je alle Eredivisie-wedstrijden live zien via Interactieve TV? Dan is het ESPN Eredivisie-pakket voor jou ideaal.

Via TV Anywhere

Heb je T-Mobile TV of Interactieve TV van T-Mobile? Je hebt dan altijd een livestream voor Eredivisie-voetbal tot je beschikking. Met de TV Anywhere app kijk je namelijk gratis naar het open kanaal van ESPN Eredivisie, dat in ons basispakket zit. Heb je het ESPN Eredivisie-pakket? Dan zijn ook de twee andere Eredivisie-zenders via TV Anywhere te bekijken. Op die manier kijk je in de hele EU via een livestream Eredivisie-voetbal. Of je nu thuis op de bank zit, op een kleedje in de tuin ligt, met de trein onderweg bent of in het buitenland op een terras zit.

Met de ESPN-app

Met de ESPN-app kun je live op je telefoon en tablet via een livestream Eredivisie kijken. Je kunt deze app gratis gebruiken als je het ESPN Eredivisie- of ESPN Compleet-pakket hebt. Het fijne aan de app is dat je altijd en overal toegang hebt tot de zenders die onderdeel zijn van jouw abonnement. Ook kun je via Apple TV en Chromecast het beeld naar een groot scherm streamen.

Wat heb je nodig om de Eredivisie te streamen?

Wil je via een livestream Eredivisie kijken op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je de TV Anywhere app nodig (voor een telefoon of tablet) of kijk je via de browser. Je hebt een internetverbinding nodig om te kunnen kijken. Voor het kijken op een telefoon of tablet is Unlimited met 5G een slimme keuze. Dit is het snelste internet waarbij je je geen zorgen hoeft te maken om je verbruik. Kijk je liever op je laptop? Lees hier alles over mobiel internet voor je laptop.

Veel kijkplezier!

Deel dit artikel