Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Maak de perfecte dronebeelden met GoPro’s eigen Karma Drone

20-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
20-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

De compacte actiecamera’s van GoPro worden al regelmatig gekoppeld aan een drone. Deze week heeft het bedrijf eindelijk zijn eigen drone gepresenteerd: de GoPro Karma Drone. Net zoals de camera’s gaat het om een compact apparaatje dat bedoeld is om makkelijk mee te nemen. Het ding past een een bijbehorende rugzak, maar je kan hem ook opvouwen om hem in je eigen backpack mee te nemen.

De Karma Drone is te besturen met een bijgeleverde controller. De camera (een GoPro uiteraard) is te bevestigen aan de Karma Grip die in de drone te schuiven valt. De stabilisator kun je daarnaast ook los gebruiken, zodat je ook vanaf de grond stabiele beelden kunt schieten. Naast de Karma Drone presenteerde het bedrijf ook de nieuwe versie van zijn actiecamera: de GoPro Hero5. Die camera is nu zonder beschermhoes waterdicht tot 10 meter en net als zijn voorganger in staat om beelden in 4K te schieten.

Omdat het niet zo goed gaat met het bedrijf, zoekt GoPro naar manieren om ook buiten zijn kenmerkende actiecamera’s geld te verdienen. Accessoires zijn daar een onderdeel van, waaronder dus deze drone. De prijs is dan ook niet bepaald goedkoop: de Karma Drone gaat 869,99 euro kosten. En daar moet je dan dus ook nog een camera bij aanschaffen.

 

gopro_karma_drone2

Deel dit artikel