Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Elke maand neemt een beroemdheid de Spotify Playlist ‘Signed XO XO’ over

13-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
13-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Spotify komt vandaag met een nieuwe feature: een speciale playlist die elke maand wordt samengesteld door een beroemdheid. De lijst heeft de naam Signed XO XO gekregen en is door elke gebruiker vanaf nu te beluisteren. Vanaf nu nodigt de streamingsdienst elke maand een celebrity uit die zijn eigen tintje kan geven aan de playlist.

De eerste lijst is samengesteld door het Britse supermodel Jourdan Dunn, die de playlist heeft gevuld met haar favoriete hiphopnummers. Dat Spotify de playlist serieus neemt blijkt wel uit de statement die Tuma Basa, die persoon achter de lijst is, bij de lancering meestuurt. “Bij Spotify geloven we dat muziekcuratie een vorm van kunst is. We kijken er erg naar uit om muziekliefhebbers zoals Jourdan uit te nodigen om hun lievelingsmuziek met ons te delen.”

Met deze stap wil Spotify zijn dienst naar alle waarschijnlijkheid menselijker maken, zodat luisteraars meer binding met het merk krijgen. Wie de lijst de komende maanden in mag vullen, is nog niet bekend. In oktober wordt het in ieder geval genieten van onder meer Frank Ocean, Post Malone en Kanye West.

Deel dit artikel