Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

McDonald’s laat je je hamburger bestellen en betalen via een app

18-11-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
18-11-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Binnenkort kun je al voordat je bij de McDonald’s bent een hamburger bestellen. Het fastfoodrestaurant gaat zijn app namelijk uitbreiden met de mogelijkheid om eten te bestellen én te betalen. Zodra je in de buurt komt van het restaurant wordt je hamburger bereid, zodat je niet hoeft te wachten maar hij toch vers is.

De mogelijkheid om je bestelling via je smartphone door te geven is een vervolg op de zuilen met touchscreens waarmee je nu je bestelling kunt doorgeven in de meeste restaurants. McDonald’s denkt dat het de bestelprocedure nog makkelijker en gebruiksvriendelijker kan maken met de app. En je kunt dan ook makkelijk aangeven dat je bijvoorbeeld bacon op je Big Mac wil of dat ze de ui mogen weglaten.

Daarnaast wil McDonald’s op steeds meer plekken bediening aan tafel invoeren. Je kunt dan dus gewoon gaan zitten als je een restaurant binnenkomt en bestelt vervolgens via de app. Even later komt iemand het eten naar je toe brengen. Ideaal!

McDonald’s begint volgend jaar met de invoering van de app in de Verenigde Staten. Daarna zijn onder andere Australië, Canada, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk aan beurt. Nederland volgt als ‘top 15 land’ daarna, zegt McDonald’s tegen RTL Z.

Deel dit artikel