Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Microsoft Planner gaat je helpen je projecten nóg beter te organiseren

07-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
07-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Microsoft gaat je helpen je projecten beter te organiseren met een nieuwe Office 365-app: Planner. De applicatie is gratis voor alle gebruikers van Office 365.

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

De hamvraag is natuurlijk: wat kan ik met Planner doen? De nieuwe tool zorgt ervoor dat je projecten beter kunt organiseren voor jouw team, of het nu gaat om en bedrijf of een schoolopdracht. Je kunt zelf aanwijzen wie er aan het project meewerken en laat via Planner weten welke taken zij op zich moeten nemen. Daarnaast kun je bestanden delen en zie je de voortgang van de teamleden terug.

https://www.youtube.com/watch?v=X9RZo_40q2k

De Amerikaanse techgigant maakte Planner in september al beschikbaar voor een selecte groep gebruikers, maar heeft in de tussentijd veel dingen veranderd of bijgeschaafd. Dat betekent helaas niet dat Planner nu al verder is dan vergelijkbare apps als Trello en Asana. Sterker nog: Microsoft heeft een inhaalslag te maken. Zo zijn er geen native smartphone-apps beschikbaar. Je werkt dus altijd vanuit de browser en zult moeten wachten op een e-mail om te weten wanneer je een nieuwe taak hebt gekregen.

Microsoft heeft echter één groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. Veel bedrijven en scholen werken al met Office 365 en dat maakt het een stuk eenvoudiger om de tool aan de man te brengen. Daarnaast zijn apps voor Android, iOS en Windows onderweg, dus ook door dat nadeel kunnen we vermoedelijk snel een streep zetten.

Deel dit artikel