Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Minecraft nu ook beschikbaar voor Apple TV

20-12-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
20-12-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Het populaire spel Minecraft heeft zijn vaste speelomgeving, de desktop, al lang verlaten. Inmiddels is het spel ook terug te vinden op smartphones en spelcomputers. Maar liefhebbers met een Apple TV kunnen hun hart nu ook ophalen: Minecraft is vanaf vandaag ook voor de tv te downloaden.

Nog net op tijd voor de feestdagen, en daarom worden er ook extra cadeautjes bij het spel weggegeven. Wie nu Minecraft koopt, krijgt daar verschillende extra uitbreidingen bij. Het gaat om Festive, Plastic, Naturel en Cartoon Texture Packs. Ook krijg je een aantal skins: Town Folk, City Folk, Holiday 2015 en Festive 2016.

Tot slot is er ook een nieuwe eindbaas toegevoegd, de Ender Dragon, die zich in de nieuwe update van The End bevindt. Natuurlijk kun je ook gewoon freestyle gaan en de werelden compleet naar eigen smaak aanpassen.

Om het spel te spelen, heb je overigens ook een MFi (Made For iPhone)-gamecontroller nodig, want het spel is niet te besturen met de afstandsbediening van de Apple TV. Het spel kost 19,99 euro.

Deel dit artikel