Populaire zoekopdrachten

Overzicht Thuis

Moederdag op afstand? Met deze cadeautips ben je toch dichtbij!

06-05-2020 Leestijd: 3 min. Deel dit artikel
06-05-2020 Leestijd: 3 min. Deel dit artikel

[cta id=”13786″]Moederdag staat voor de deur en dat betekent natuurlijk dat we alle moeders eens even goed in het zonnetje mogen zetten. Maar hoe doe je dat als je niet bij elkaar op bezoek kunt? Normaal gesproken zou je met een grote bos bloemen op zondagochtend al voor haar deur staan. Dit jaar doen we het even anders, maar dat betekent niet dat het minder bijzonder hoeft te zijn.

Geen idee hoe je je moeder het beste kunt verwennen op deze fijne zondag? Een paar leuke ideeën om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt:

1. Bloemen bezorgen

Met bloemen kun je een hoop zeggen en vrijwel iedereen wordt blij van zo’n prachtige bos in huis. Wil je je moeder laten weten dat ze een topper is? Laat dan een mooi boeket bij haar bezorgen. Die bestel je natuurlijk online bij de lokale bloemenwinkel.

2. Ontbijt op bed laten bezorgen

Vroeger sloop je op Moederdag waarschijnlijk stiekem naar beneden, misschien met wat hulp van je vader, grote broer of zus, om een lekker op bed voor haar te maken. Gebakken eitjes, croissants en een versgeperste jus d’orange konden daarbij natuurlijk niet ontbreken. Waarom zou je dat niet nog een keer doen? Dit keer hoef jij niet ‘s ochtends vroeg de keuken in de sluipen, maar laat je het gewoon bezorgen.

Kijk op Local Heroes om erachter te komen welke restaurants zich hiervoor inzetten bij jou (of bij je moeder) in de buurt of check de website van Ontbijtje Thuis.

3. Een kussen met je naam er op

Fotokussens kennen we nu wel, maar heb je al eens nagedacht over een kussen met je naam er op? Of die van het hele gezin? Zo heeft je moeder jullie toch altijd even bij elkaar. O.a. verkrijgbaar via Etsy, maar natuurlijk ook heel makkelijk zelf te maken.

4. Brievenbustaart

Liefde gaat door de maag, zeggen ze. Daarom is dit de uitgelezen kans om eens wat lekkers voor je moeder te maken. Door corona zijn een hoop mensen aan het bakken geslagen, wie weet is dit ook voor jou het uitgelezen moment om eens de keuken in te duiken.

Maak een mooie taart, lekker bananenbrood of ga voor chique madeleines, pak het mooi in en zet het voor haar deur. Woon je ver weg? Je kunt ook een brievenbustaart laten bezorgen!

brievenbustaart

De brievenbustaart van bakkerij Margriet

5. Smartphone vaas

Twee-voor-de-prijs-van-één. Zo kun je deze smartphone vaas wel noemen! Je moeder kan er mooie bloemetjes in zetten, maar ook haar telefoon mee opladen.

6. Pub Quiz voor Mama

Het telefoongebruik zal de laatste weken voor iedereen aardig zijn toegenomen, want nu we elkaar niet meer in het echt kunnen zien, pakken we toch sneller de telefoon erbij om elkaar even op te bellen. Ook op Moederdag kun je dit natuurlijk doen! Spreek met je moeder, broers en zussen een tijdstip af om elkaar op deze dag tóch nog even te kunnen zien. Wel zo gezellig natuurlijk op deze bijzondere dag.

Mocht je het helemaal groots aan willen pakken, dan kun je hier zelfs een leuke pubquiz voor de hele familie van maken. De vragen staan natuurlijk helemaal in het teken van jouw moeder.

7. Abonnement Box

Wil je je moeder elke maand verrassen met een leuke attentie? Geef haar dan een abonnement op een subscription box cadeau! Bijvoorbeeld de Beautybox van Lookfantastic. Je moeder krijgt dan elke kwartaal een doosje met allerlei lekkere verzorgingsspulletjes thuis bezorgd. Er zijn ook subscription boxes met bijvoorbeeld boeken of knutselmaterialen. Een origineel idee, want zo is het eindelijk het hele jaar door moederdag. Zoals het hoort natuurlijk.

[cta id=”13247″]

Deel dit artikel