T-Mobile blog Founders blog
Multisim is er nu ook voor Android
Overzicht Mobiel

Multisim op Android: altijd bereikbaar met de Samsung Galaxy Watch5 LTE!

27-03-2023 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
27-03-2023 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Multisim is niet alleen op Android apparaten beschikbaar: ook kun je het met Android gebruiken. T-Mobile maakt het mogelijk. Koppel je Android telefoon met de nieuwe Galaxy Watch5 van Samsung om zo altijd bereikbaar én online te zijn. In dit blog praten we je bij over wat het is en wat je allemaal kunt doen.

Wat is Multisim?

Met Multisim koppel je voor € 5 een extra simkaart aan je bestaande telefoonabonnement. Daardoor bel je op verschillende apparaten met hetzelfde nummer. En word je ook zo op meerdere apparaten gebeld. Hetzelfde geldt voor internetten. Zo kun je je Galaxy Buds verbinden met je Galaxy Watch in de sportschool en zonder telefoon genieten van je Spotify of Deezer playlist.

samsung galaxy watch5 lte multisim kopen

Samsung Galaxy Watch5 LTE en Watch5 Pro LTE: ideaal met Multisim voor Android

Met een iPhone gebruik je een Apple Watch S8 of een Apple Watch SE wanneer je een smartwatch met Multisim wil. Met een Android telefoon kun je onder andere een smartwatch van Samsung gebruiken. De beste Samsung horloges van dit moment? Dat zijn de Galaxy Watch5 en de Galaxy Watch5 Pro. DE LTE versies hebben met Multisim op Android een heleboel mogelijkheden.

Bellen zonder telefoon in de buurt

Stel je voor: in alle haast ren je de deur uit – met je smartwatch met Multisim om je pols. Oh nee, je komt er onderweg achter dat je je telefoon bent vergeten. Meteen rechtsomkeert maken? Nee joh! Want met Multisim op je Samsung Galaxy Watch5 LTE  kun je gewoon bellen zónder dat je telefoon in de buurt is. Komt dat even goed uit!

Muziek streamen tijdens het hardlopen zonder telefoon

Hoe relaxed! Met Multisim kun jij helemaal opgaan in je gebruikelijke hardlooprondje, zonder dat je je telefoon mee hoeft te nemen. Ja, je leest het goed. Want met alleen je Galaxy Watch5 LTE met Multisim ren jij zo snel als de wind. Zonder die telefoon om je arm, in de hand of onhandig in je zak. Klaar voor de start?

Makkelijk en snel whatsappjes beantwoorden

Misschien ken je het wel. Plof je net neer op de bank, hoor je dat je een whatsapp berichtje binnenkrijgt. Maar je telefoon ligt nét buiten handbereik. Say no more. Met Multisim op je Galaxy Watch5 – ja je raadt het al – beantwoord je snel en eenvoudig elk berichtje dat je binnenkrijgt. Zonder dat je ook maar enige moeite hoeft te doen om je telefoon te pakken. Is dat even smart.

Andere voordelen van de Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro

De Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro zijn de nieuwste en beste smartwatches van Samsung. Combineer de LTE versies van deze smartwatch met Multisim om zo altijd en overal bereikbaar te zijn. Een prachtig groot scherm, een krachtige processor en veel sensoren om alles bij te houden. De Pro is op bepaalde punten iets sterker. Het uiterlijk is luxer en de batterij iets groter en gaat daardoor langer mee. Buiten dat profiteer je bij beide smartwatches van deze voordelen.

Sleep Tracking

Met de Samsung Galaxy Watch5 en 5 Pro word je slaapritme perfect bijgehouden. Door de feedback die de smartwatch je geeft, verbeter je je slaapritme. De slaaprapporten motiveren je bijvoorbeeld voor het slapen minder op je telefoon te kijken en meer rust te pakken. Op naar die acht uur slaap per nacht! En je ziet ook hoeveel calorieën je per nacht verbrandt. 

IJzersterk scherm

Het scherm van de Samsung Galaxy Watch5 en 5 Pro is ijzersterk, dankzij het Sapphire Crystal. Het is twee keer zo sterk als het toch al sterke scherm van de Samsung Galaxy Watch4. De smartwatch is water- en stofbestendig.

Grote batterij

De batterij is een ander sterk punt. Met name de Galaxy Watch5 Pro scoort hier punten. De batterij heeft een inhoud van 590 mAh. De batterij van de Watch5 is met 410 mAh ook relatief groot. Daarmee gaat een volledig opgeladen smartwatch drie tot vier dagen mee. Mocht je batterij toch bijna op zijn, dan leg je hem op de oplader. Binnen een half uur is hij dan weer voor bijna de helft opgeladen. 

Maak mooie selfies

Wil je de perfecte selfie maken, maar dan zonder dat je de telefoon in je hand vasthoudt? De Samsung Galaxy Watch5 en 5 Pro helpen je een ‘handje’. Zet je telefoon neer op een plek waar deze stevig staat. Dat kan tegen een steen aan zijn of een bankje bijvoorbeeld. Stap daarna naar achteren en via het scherm van de smartwatch zie je hoe je op de foto staat. Je kunt zelfs in- en uitzoomen. Via een druk op de knop maak je dan de foto.

Multisim voor Android en de Samsung smartwatch nu verkrijgbaar

Multisim voor Android is mogelijk bij je bestaande T-Mobile telefoonabonnement. Of als je een Sim Only abonnement bij ons hebt. Ben je helemaal enthousiast over Multisim voor Android én nog op zoek naar een Android smartwatch? Bekijk hier de Samsung Galaxy Watch5 en de Samsung Galaxy Watch5 Pro.

Deel dit artikel