T-Mobile blog Founders blog
Multisim is er nu ook voor Android
Overzicht Mobiel

Eindelijk: Multisim is er nu ook voor Android

27-06-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
27-06-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

T-Mobile maakte al eerder als eerste provider in Nederland Multisim mogelijk voor Apple-gebruikers. Nu kunnen we ook vol trots zeggen dat we de eerste zijn die Multisim mogelijk maken voor Android-gebruikers! In dit blog praten we je hier helemaal over bij.

Wat is Multisim?

Als je nu denkt: ‘uh … Multi-wattes?’  Eigenlijk verklapt het woord het zelf al: multi als in “meerdere”. Met Multisim kun je meerdere simkaarten koppelen aan je bestaande telefoonabonnement. Dit betekent dat je op verschillende apparaten dus kunt bellen via hetzelfde telefoonnummer. En mobiel kunt internetten met dezelfde databundel. In het geval van Android is dit nu voor het eerst – en exclusief – beschikbaar voor de Samsung Galaxy Watch4 LTE en de Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE.

Deze horloges ondersteunen Multisim voor Android

Multisim was al mogelijk voor andere smartwatches. Zoals de Apple Watch SE (GPS + Cellular) en de Apple Watch S7 Series (GPS + Cellular). Nu is het dan eindelijk ook beschikbaar voor Android-gebruikers met een smartwatch. Multisim is mogelijk voor de Samsung Galaxy Watch4 LTE en Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE.

Samsung Galaxy Watch4 LTE

De Samung Galaxy Watcha4 LTE is een compact horloge met een Super AMOLED-scherm. Het voordeel hiervan is dat ook op zonnige dagen het scherm goed leesbaar blijft. De smartwatch kun je helemaal instellen naar je eigen smaak. Ga je voor een analoge of een digitale wijzerplaat? De achtergrond, de lettertypen en de kleuren kun je ook aanpassen. Handig! En dankzij Wear OS uit de Google Play Store kun je ook allerlei te gekke designs instellen.

Slimme health tracker
Een smartwatch is geen smartwatch als deze ook niet je gezondheid bijhoudt. De Samsung Galaxy Watch4 LTE houdt van alles bij. Van je hartslag tot aan het aantal stappen dat je zet. Van je “actieve tijd’ tot aan je “stresslevel”. En wat dacht je hiervan? De Samsung BioActive Sensor brengt in real time je lichaamssamenstelling in kaart. Zo zie je precies wat je spiermassa, je vetpercentage en je lichaamsvocht is.. Handig!

Altijd een slaapcoach bij je
Ook heeft deze slimmerd een slaaptracker. Hiermee word je bewuster van je slaapgedrag en kun je werken aan gezonde slaapgewoontes. Want met het Sleep coaching programma krijg je handige slaaptips, stel je doelen en krijg je een checklist.

En met Multisim komt daar nu bellen via hetzelfde telefoonnummer  en internetten via dezelfde databundel als van je mobiele telefoon bij.

Multisim Android smartwatch Samsung

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE

Het klassieke – meer premium – broertje van de Samsung Galaxy Watch4 LTE is de Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE.Veel functies komen overeen, maar er zijn een paar verschillen. Zo lijkt de Classic-variant nog meer op een echt horloge door de fysieke roterende rand. Hiermee kun je heel soepeltjes door menu’s en pagina’s navigeren.

Favo apps om je pols
Een wat smoother design en een display waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Komt er ook nog bij dat je met de Classic-variant al je favoriete apps letterlijk om je pols draagt. Dit kan trouwens ook met regular versie van de smartwatch. Denk aan Spotify tot handige fitness apps. Want met het Wear OS besturingssysteem download je ze simpel vanuit de Google Play store.

Fietsen met Watch-Mobile Interworking
Alle fietsfanaten opgelet! Met de Watch-Mobile Interworking tover je de smartwatch om in een compleet dashboard. Zo kun je tijdens het fietsen bijhouden hoe snel je gaat, hoeveel calorieën je verbruikt, wat je hartslag is en meer.

Dit kun je met een horloge met Multisim

Goed. Dat je kunt bellen via hetzelfde telefoonnummer en internetten via dezelfde databundel is natuurlijk niet het enige dat je Multisim kan. Want oooh, er zijn nog zoveel andere superhandige mogelijkheden. Wat dacht je hiervan?

Bellen zonder telefoon in de buurt

Stel je voor: in alle haast ren je de deur uit – met je smartwatch met Multisim om je pols. Oh nee, je komt er onderweg achter dat je je telefoon bent vergeten. Meteen rechtsomkeert maken? Nee joh! Want met Multisim kun je gewoon bellen zónder dat je telefoon in de buurt is. Komt dat even goed uit!

Muziek streamen tijdens het hardlopen zonder telefoon

Hoe relaxed! Met Multisim kun jij helemaal opgaan in je gebruikelijke hardlooprondje, zonder dat je je telefoon mee hoeft te nemen. Ja, je leest het goed. Want met alleen je smartwatch met Multisim ren jij zo snel als de wind. Zonder die telefoon om je arm, in de hand of onhandig in je zak. Klaar voor de start?

Makkelijk en snel whatsappjes beantwoorden

Misschien ken je het wel. Plof je net neer op de bank, hoor je dat je een whatsapp berichtje binnenkrijgt. Maar je telefoon ligt nét buiten handbereik. Say no more. Met Multisim op je smartwatch – ja je raadt het al – beantwoord je snel en eenvoudig elk berichtje dat je binnenkrijgt. Zonder dat je ook maar enige moeite hoeft te doen om je telefoon te pakken. Is dat even smart.

Multisim voor Android en de Samsung smartwatch nu verkrijgbaar
Multisim voor Android is mogelijk bij je bestaande T-Mobile telefoonabonnement. Of als je een Sim Only abonnement bij ons hebt. Ben je helemaal enthousiast over Multisim voor Android én nog op zoek naar een Android smartwatch? Bekijk hier de Samung Galaxy Watcha4 LTE. Of ga voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE.

Deel dit artikel