T-Mobile blog Founders blog
my t-mobile app
Overzicht Mobiel

De My T-Mobile App: wat kun je er allemaal mee?

30-07-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-07-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil jij altijd en overal je verbruik checken? Je bundel aanpassen? Of ben je onlangs verhuisd en wil je een adreswijziging doorgeven? Deze zaken kun je heel makkelijk zelf regelen in de My T-Mobile App. Met de app heb je toegang tot je belangrijkste gegevens én staat Lotte, onze chatbot, altijd voor je klaar als je vragen hebt. Wij zetten alle voordelen van de My T-Mobile App voor je op een rij.

Wat is de My T-Mobile App?

De My T-Mobile App is een app die al onze klanten kunnen gebruiken. Je kan hem gratis downloaden voor iOS en Android en zo heb je altijd toegang tot je belangrijkste gegevens. Of je nu een mobiel abonnement met toestel, of Sim Only hebt.

Wat zijn de voordelen van de My T-Mobile App?

In de app kan je allerlei zaken regelen. Dit zijn de zes belangrijkste voordelen van de My T-Mobile App.

1.      Altijd en overal je verbruik checken

Ben je benieuwd hoeveel GB’s je nog over hebt voor deze maand? Via de My T-Mobile App heb je duidelijk inzicht in je verbruik. Zo kom je niet plotseling voor verrassingen te staan en kun jij zonder zorgen internetten of bellen.  

2.     Een duidelijk inzicht in al je facturen

Dankzij de My T-Mobile App hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten aan het einde van de maand. Je vindt namelijk een duidelijk inzicht in je gemaakte kosten. Ook kun je altijd en overal je facturen van de afgelopen zes maanden inzien en downloaden.

3.     Je bundels gemakkelijk aanpassen

Vlieg jij altijd snel door je GB’s heen en kom je aan het einde van de maand tekort? Dan is het misschien een goed idee om een grotere databundel te nemen. Of wil je handige extra’s toevoegen aan je mobiele abonnement, zoals Videoland of Deezer? Je regelt het binnen minder dan een minuut via de My T-Mobile App.

4.     Makkelijk je gegevens wijzigen

Je bent onlangs verhuisd en je wilt je adres wijzigen. Of je hebt een nieuw rekeningnummer en je wilt dit wijzigen. Ook dit kun je makkelijk zelf regelen via de My T-Mobile App. En kom je er even niet uit? Ga dan snel verder naar voordeel 6!

5.     Bundels in het buitenland

Wist je dat de My T-Mobile App ook een onmisbare reisgenoot is? Je kunt namelijk via de app voordelige buitenlandbundels aanschaffen en de tarieven per land checken. Ook in het buitenland is het gebruik van de app helemaal gratis, het kost geen data. Een fijne gedachte als je altijd en overal je verbruik wilt checken om onverwachte kosten te voorkomen.

6.     Lotte, de chatbot, staat altijd voor je klaar

Kom je er even niet uit? Of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over de keuze voor een toestel? Dan staat onze chatbot Lotte voor je klaar via de T-Mobile App. Ze is 24/7 beschikbaar.

App image
T-Mobile Nederland
Rating starRating starRating starRating starRating star

Always direct insight into your usage, balance, invoices and your subscription.

Download deze app hier

Regel al je zaken zelf met de My T-Mobile App

De My T-Mobile App is een must om alle zaken rondom je abonnement gemakkelijk zelf te regelen. Wist je dat je óók supersnel je pukcode kan opvragen, data op dagniveau kan bekijken en blokkades kan instellen? Zo heb je alles in de hand met je eigen abonnement.Om hem te gebruiken, heb je een My T-Mobile account nodig om in te loggen. Heb je nog geen account? Dan kun je hier een My T-Mobile account aanmaken.

Deel dit artikel