Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

De Nest Cam Outdoor is een pareltje van een beveiligingscamera

14-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
14-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Nest, de fabrikant van smart home-producten ie onderdeel is van Google, komt met een beveiligingscamera voor buiten: de Nest Cam Outdoor. Eerder lanceerde de fabrikant al de Nest Cam en de ‘gewone’ Nest Cam voor binnen. Met de nieuwe camera kun je via je telefoon op elk moment op de hoogte worden gehouden van mensen die bij je voor de deur staan of zich stiekem door je achtertuin bewegen.

Naast wederom een mooi design, waar Nest veel aandacht aan besteed, is de Cam Outdoor ook een stuk uitgebreider dan de binnenhuisvariant. De camera staat standaard aan en bewaart alle beelden een maand lang in de cloud. Daarnaast is de camera slim genoeg om zelf het verschil tussen een voorbij rollende bal, een huisdier en een mens. Mocht de camera beweging zien, dan kun je daarvan een melding krijgen op je telefoon. Op die manier kun je woning op je werk of tijdens je vakantie toch goed in de gaten te houden.

Door het strakke design is het geen bezwaar om de Nest Cam Outdoor buiten te hangen. De camera zal vast en zeker het oog van een eventuele dief kunnen trekken, die daardoor hopelijk gelijk ook weet dat hij zich uit de voeten moet maken. Mocht het ding hem toch niet opgevallen zijn, dan kun je na het krijgen van een melding via je smartphone een waarschuwing geven. Daaaag, inbreker!

Deel dit artikel