T-Mobile blog Founders blog
netflix abonnement afsluiten
Overzicht Thuis

Netflix abonnement afsluiten? Zo kies je je ideale abonnement

19-07-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-07-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Oneindig streamen op doordeweekse avonden, op een lekkere luie zondag of op de camping in een zonovergoten oord. Klinkt goed toch? Dat kan met een Netflix abonnement. Ben je benieuwd naar de verschillende Netflix abonnementen en hun prijzen? Lees dan hieronder welke keuzes je hebt om een Netflix abonnement af te sluiten. Zo ben je ervan verzekerd dat je het perfecte abonnement kiest dat 100% bij je past.

hoe netflix abonnement afsluiten

Hoe kun je een Netflix abonnement afsluiten?

Een Netflix abonnement afsluiten is heel simpel. Surf naar de sign up pagina van Netflix en vergelijk de verschillende basis-, standaard- of premium abonnementen met elkaar. Kies het abonnement waar je blij van wordt en maak een account aan. De laatste stap is de factuur. Even betalen en streamen maar!

Met een smart-tv open je de Netflix-app op je televisie en vervolg je vanaf daar dezelfde stappen als hierboven. Log je in op je telefoon of tablet? Download dan altijd de Netflix-app.

Hoe werkt Netflix?

Bij het afsluiten van een Netflix abonnement betaal je een vast bedrag per maand. Voor dat vaste bedrag per maand krijg je de leukste series, nieuwste films en documentaires te zien. Heb je na een maand genoeg van je Netflix abonnement? Dan zeg je het gewoon weer op. Je abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar, als je het rechtstreeks bij Netflix afsluit. Op deze manier zit je nergens aan vast.

Unlimited & Entertainment: extra betaalbaar Netflix abonnement afsluiten

Wil je op een andere manier een Netflix abonnement afsluiten? En ben je ook nieuwsgierig naar Videoland? Bekijk dan onze Unlimited & Entertainment abonnementen. Dit zijn verschillende Unlimited Data abonnementen inclusief een Videoland en Netflix abonnement in één. Zo mis je nooit de nieuwste series én heb je nooit meer zorgen over data.

Welke Netflix abonnementen kun je afsluiten + de kosten per maand

Netflix geeft je de keuze uit drie verschillende abonnementen: basis, standaard en premium. De kosten van het Netflix abonnement zijn afhankelijk van de beeldkwaliteit en het aantal apparaten waarmee gestreamd wordt. Wil je na één maand toch up- of downgraden met je abonnement? Dat kan gelukkig heel makkelijk. Je wijzigt je abonnementsvorm eenvoudig in de instellingen. De prijzen van een Netflix abonnement staan hieronder uitgelicht.

Basis Netflix abonnement + kosten

Met een basis Netflix abonnement betaal je € 7,99 per maand. Met dit abonnement betaal je de laagste prijs voor Netflix per maand. Streamen is maar op één apparaat tegelijk mogelijk.

Standaard Netflix abonnement + kosten

Met een standaard Netflix abonnement heb je 1080p resolutie. Je beeldkwaliteit gaat dus omhoog ten opzichte van het basis Netflix abonnement, net als de maandelijkse kosten. De prijs voor dit Netflix abonnement bedraagt € 11,99. Een ander voordeel is dat je met twee personen tegelijkertijd kunt streamen.

Premium Netflix abonnement + kosten

Met een premium abonnement betaal je € 15,99 aan Netflix per maand. De resolutie bedraagt 4K+HDR. Zegt dat je niets? Weet dan dat dit de allerbeste beeldkwaliteit is van alle abonnementen die je bij Netflix afsluit. De abonnementskosten van Netflix per maand zijn hier het hoogste. Ook kun je je account delen met vier anderen. Je kunt namelijk met vier personen tegelijk streamen. Stream én split de kosten, om alsnog goedkoper uit te zijn.

Kun je ook een Netflix proefabonnement nemen?

Een Netflix proefabonnement afsluiten is niet meer mogelijk. Tot januari 2020 kon je wel een proefabonnement afsluiten bij Netflix, maar helaas. Netflix voor één maand afsluiten kan gelukkig wel nog.

Wil je juist extra genieten van de Netflix mogelijkheden? Doe je er graag nog een schepje bovenop met Videoland én een onbeperkt data abonnement? Dan wordt het tijd voor Unlimited & Entertainment.

Deel dit artikel