Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Nieuwe Pokémon-spellen Sun en Moon krijgen hun eigen wearable

04-08-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
04-08-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Net zoals Pokémon Go, de razend populaire smartphone-app van Niantic, krijgen ook de nieuwe spellen van Nintendo een eigen wearable: een Z-Ring. Het ding is echter, zoals de naam doet vermoeden, geen ring, maar een armband. Met de wearable kunnen spelers zogenaamde Z-Moves uitvoeren: extra sterke aanvallen die maar één keer per gevecht te gebruiken zijn.

De benodigde kristallen voor die aanvallen worden opgeslagen in de Z-Ring. Net als het personage in het spel kun je de wearable om je pols dragen. Bij het uitvoeren van een Z-Move gaat hij trillen, geeft hij licht en maakt hij geluid. Pokémon Sun en Moon zijn nieuwste spellen voor de draagbare spelcomputers van Nintendo. De zevende generatie komt in november uit. Volgens wil de Japanse speelgoedfabrikant Tomy het ding tegelijkertijd met het spel op de markt brengen.

Voor Pokémon Go staat ook een armband op de planning. Momenteel moet je je smartphone telkens in je hand houden als je het spel speelt. De wearable neemt die eis weg. In plaats van je telefoon gaat dan de armband trillen als je een nieuwe Pokémon tegenkomt. Deze wearable moet in september te koop zijn.

Deel dit artikel