Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Met deze nieuwe producten van TrackR raak je nooit meer iets kwijt

03-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
03-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ben jij je portemonnee of sleutels ook altijd kwijt nét voordat je de deur uit moet? Niets is zo vervelend als in alle paniek zoekend van hot naar haar rennen, terwijl je toch echt nú moet vertrekken. Het bedrijf TrackR kent die pijn en brengt daarom apparaatjes op de markt waarmee je makkelijk je spullen kunt terugvinden.

De twee nieuwe aanwinsten in zijn productfamilie zijn de TrackR Wallet 2.0 en de TrackR Pixel. De producten worden deze week op de gadgetbeurs CES in de Verenigde Staten gepresenteerd. De wallet is, zoals zijn naam doet vermoeden, bedoeld om de locatie van je portemonnee in de gaten te houden. Het apparaatje heeft de handige vorm van een bankpas, maar is wel bijna drie keer zo dik als een standaard creditcard.

De Pixel is een ledlampje dat bedoeld is als sleutelhanger. Net zoals alle andere producten van het bedrijf kun je het met bluetooth aan je smartphone koppelen. Ben je binnen bereik van je het kwijtgeraakte voorwerp, dan kan de smartphone het signaal opvangen. Is dat niet zo, dan maakt TrackR gebruik van de smartphones van andere klanten. Je krijgt dan een notificatie als een andere TrackR-gebruiker in de buurt is van jouw kwijtgeraakte voorwerp.

Deel dit artikel