Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Het nieuwste paradepaardje van Samsung

18-02-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
18-02-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Het is bijna zover: het moment dat Samsung de opvolger van de Samsung Galaxy S6 bekendmaakt. Dit gebeurt zondag 21 februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Ik kan niet wachten tot het zover is, en ondertussen vraag ik me af wat de nieuwe Samsung zal brengen.

[Update 21 feb 20:00]

Inmiddels zijn de nieuwe toestellen gepresenteerd. Lees het blog van mijn collega Ard over de Samsung Galaxy S7 en de edge!

Nieuwe Samsung: betere batterij?

Het eerste wat in me opkomt als ik aan een nieuwe Samsung Galaxy denk is de batterijduur. Ik zou het waarderen als deze wat langer meegaat. Ten opzichte van de Galaxy S5 was dat namelijk een stapje terug met de S6. De sterkte ging van 2800 mAh (mega-ampere) naar 2550 mAh. Ook al merk je daar door de efficiëntere hardware gelukkig weinig van. Het zou toch mooi zijn als je telefoon net iets langer meegaat zonder dat je hem hoeft op te laden.

Design

Ten tweede: het design. Op dat gebied was de Galaxy S6 een hele verbetering ten opzichte van de S5. De plastic achterkant van de Galaxy S5 maakte plaats voor duurzamere materialen als metaal en glas bij de S6. Dit heeft gezorgd voor een look die een stuk chiquer is en viel goed in de smaak bij de Samsung-fans. Wat zal Samsung hebben verzonnen voor de nieuwe toestellen? En in welke kleurvariaties worden deze beschikbaar? Wat verwacht jij? Laat het weten in de reacties.

Spatwaterdicht en sportief?

Ineens zagen we deze video opduiken. De nieuwe Samsung Galaxy lijkt bijzonder geschikt te zijn voor sportieve prestaties, en ook nog eens spatwaterdicht te zijn!

Je oude Samsung vervangen door de nieuwe Galaxy

Nu het moment nadert dat er weer een nieuw toestel aan de wereld wordt getoond, kan ik me voorstellen dat je je huidige Samsung wil verwisselen voor dit nieuwe model. Hierbij nog twee tips om het afscheid wat minder verdrietig te maken:

  • Tegenwoordig hoeft het overzetten van data en bestanden helemaal geen ellendig karwei meer te zijn. Je kunt een app als Samsung Smart Switch downloaden op beide toestellen, waarna je direct kunt kiezen om contacten, foto’s, agendapunten en allerlei andere bestanden binnen een mum van tijd over te zetten
  • Als je hebt besloten dat je een nieuw toestel gaat aanschaffen, belandt jouw oude toestel 9 van de 10 keer in een laatje. Maar wist je dat jouw telefoon ook nog geld waard is? Bij T-Mobile heb je – wanneer de nieuwe Galaxy uitkomt – de mogelijkheid je S5 voor €145,- in te ruilen. Heb je nog een S4? Don’t worry, voor dit toestel krijg je ook nog €120,- terug! Scheelt toch weer in de aanschaf.

Wat denk jij?

Antwoorden op vragen over het nieuwe toestel zullen we van Samsung nog niet krijgen, dus laat hieronder je reactie achter en laat weten wat jij verwacht of terug zou willen zien in het nieuwe toestel!nieuwe-galaxy

Deel dit artikel