T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

tmobile tv nieuwe tv app interactieve tv
Overzicht Thuis

T-Mobile TV app: zonder TV Box interactief tv-kijken

04-10-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
04-10-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ongelimiteerd spelen met de mogelijkheden van vandaag. Zonder gedoe met kabels, een extra afstandsbediening en een aparte TV Box om dit mogelijk te maken. Vanaf nu kan het. Met onze nieuwe TV App voor interactieve tv voor je smart-tv of mediaspeler. Ontdek snel of je ‘m kunt gebruiken!

Over onze nieuwe TV App

Met onze nieuwe TV App voor je smart-tv of mediaspeler kijk je tv zoals je dat gewend bent. Maar dan zonder TV Box. Je kijkt live televisie, pauzeert programma’s of kijkt deze on-demand terug. Stel zelf je ideale zapvolgorde samen en krijg op basis van je kijkprofiel interessante films, series en programma’s voorgeschoteld om on-demand te kijken.

3 redenen om over te stappen op de TV App

Onze nieuwe TV App voor je smart-tv of mediaspeler kan precies hetzelfde als de TV Box. Hij heeft zelfs extra voordelen.

Geen extra TV Box

Je installeert de vernieuwde TV App op je smart-tv of mediaspeler. Daarom heb je geen extra TV Box meer nodig. Fijn als jouw televisie aan de muur hangt en er eigenlijk geen plek is voor een TV Box.

Geen kabels

Voor onze TV App hoef je niet allerlei extra kabels te trekken van de TV Box naar je televisie en het stopcontact. Dit scheelt ruimte en je verbruikt minder stroom. En is natuurlijk goed nieuws als je van een strak interieur houdt.

Geen extra afstandsbediening

Met de nieuwe TV App zap je via de afstandsbediening van je televisie. Geen gedoe meer met je tv aanzetten met de ene afstandsbediening en zappen op de andere. Schakel moeiteloos via het menu van je tv tussen al je favoriete apps zoals, Netflix en Videoland. Alles op één plek, wel zo makkelijk.

tmobile tv interactieve tv nieuwe tv app

Extra voordelig

Bij ons zit je goed voor Interactieve TV voor een scherpe prijs. Met de T-Mobile TV App kijk je al Interactieve TV vanaf € 12,50 per maand. Gebruik je nu nog de TV Box en wil je ‘m verruilen voor de TV App? Dat kan. Stuur ‘m dan terug. Je betaalt dan niet langer de € 2,50 per maand voor het gebruik van de TV Box. Dit kun je regelen via My T-Mobile.

Met welke apparaten kan ik de TV App gebruiken?

Wil je als bestaande of nieuwe klant ook Interactieve TV van T-Mobile via de TV App? Dat kan als jouw apparaat daarvoor geschikt is.

Je kunt de nieuwe TV App gebruiken als je:

 • Een smart-tv van Samsung hebt uit 2018 of nieuwer.
 • Een smart-tv van Philips of Sony hebt met Android TV 8.0 of nieuwer.
  • Ga naar het instellingenmenu van je televisie.
  • Druk op ‘Over’.
  • Ga naar ‘Versie’ om te zien welke versie van Android TV je hebt.
 • Een smart-tv van Sony hebt met Android TV.
 • Apple TV versie 4, 4K of nieuwer hebt.
 • Een mediaspeler met Android TV 8.0 hebt, van bijvoorbeeld NVIDIA Shield of Xiaomi.
  • Open het instellingenmenu van je mediaspeler.
  • Ga naar ‘Over’.
  • Druk op ‘Versie’ om het versienummer te zien.

Downloaden, inloggen en klaar voor gebruik

Met de nieuwe TV App kun je meteen aan de slag. Download ’m op je smart-tv of mediaspeler. Daarna is het een kwestie van inloggen en kijken maar. En moet je de deur uit en wil je verder kijken? Dan kan dat op de TV Anywhere App op je smartphone. Zo kun je ook buiten de deur online tv kijken.

App image
T-Mobile TV Anywhere
Rating starRating starRating starRating starRating star

TV kijken waar en wanneer je maar wilt

Download deze app hier
Deel dit artikel