T-Mobile blog Founders blog
Videoland app
Overzicht Thuis

Alles over de nieuwe Videoland app

06-09-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-09-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Videoland heeft een nieuwe app! Die is voor steeds meer gebruikers beschikbaar en barst van de nieuwe functies. Welke? Je leest het in dit blog.

Een compleet nieuwe app

Videoland kiest ervoor een compleet nieuwe app uit te brengen. Deze Videoland V2 app herken je aan het rode logo. Je kunt hem downloaden, maar pas gebruiken als je hierover een mail krijgt. Eerst moeten je gegevens worden overgezet. Heb je de e-mail nog niet ontvangen? Dan gebruik je de huidige app met het zwarte logo. Zodra je de nieuwe app kunt gebruiken, kun je de oude verwijderen. Die werkt dan niet meer. Heb je meekijkers op je account? Dan moeten zij ook de nieuwe app downloaden.

Videoland app 2022

Alle verbeteringen

De Videoland V2 app barst van de voordelen. Dit zijn ze.

Makkelijker nieuwe titels ontdekken

Vind je het lastig om een nieuwe Videoland serie te ontdekken? Met de nieuwe Videoland V2 app vind je makkelijk een goede serie. Zo is er nu de optie om snel te zoeken op genres. Wil je vooral lachen? Ga dan voor een leuke komedie! De nieuwe Top 10 van de week geeft je ook een goed idee van wat er populair is. Daar vind je naast series ook veel goede Videoland films.

Verbeterde afspeelmogelijkheden

De Videoland V2 app werkt nog soepeler en stabieler. Streamen gaat zo een stuk fijner. Op die manier kun je extra goed bingewatchen.

App image
Videoland
Rating starRating starRating starRating starRating star

Watch unlimited series and movies

Download deze app hier

Ouderlijk toezicht

Het aanbod van Videoland is enorm. En voor jongere kijkers is de keuze reuze. Wil je niet dat je kinderen iets verkeerds kijken? Nieuw in de Videoland V2 app is ‘Ouderlijk toezicht’. Je maakt een speciaal account voor hen aan en kiest een leeftijdsgrens. Wanneer ze iets willen zien waarvoor ze te jong zijn, dan moet er een pincode worden ingevoerd.

Nieuw uiterlijk voor de Kids-omgeving

Ook heb je de Kids-omgeving in de Videoland V2 app. Deze vind je bovenaan. Klik daarop en je vindt allemaal animatie- en jeugdseries voor de jongere kijker. Er is genoeg te ontdekken. Tip: download een aantal series voordat je op vakantie gaat. Auto- en vliegtuigritjes zijn zo een stuk leuker. Streamen kan in Europa ook, maar dat kost wel wat MB’s. Verlaag dan de kwaliteit om MB’s te besparen. Lees meer tips over Videoland instellingen.

Extra soepel live-tv streamen

Tot slot is het met de nieuwe Videoland app fijner om live-tv te kijken. Bovenaan in het menu zit de Live-knop. Die zat eerst nog ergens onderaan weggestopt. Zappen tussen de verschillende RTL-zenders gaat ook fijner. Wil je kijken wat er nog meer is? Dan maak je je huidige stream kleiner en zie je in het menu wat er beschikbaar is. Je hoeft dus niet langer meer de hele stream stop te zetten en een nieuwe op te starten.

Extra betaalbaar Videoland kijken

Dankzij de nieuwe app geniet je nog meer van Videoland. Helemaal als je Unlimited & Entertainment van T-Mobile gebruikt. Daarmee heb je onbeperkt 5G, Netflix én Videoland. Geniet zo altijd en overal van het grootste aanbod films en series.

Deel dit artikel