Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Hoe kan ik onbeperkt bellen?

21-09-2020 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
21-09-2020 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Wat is onbeperkt bellen?

Onbeperkt bellen is bellen zonder je zorgen te hoeven maken om belminuten uit je belbundel. Je kunt zolang bellen als je wilt. Net zolang als de batterij van je telefoon toelaat. Ideaal om bij te praten met familie die aan de andere kant van het land woont. Of als jij en je beste vriend geen vrij plekje in jullie agenda hebben om in het echt af te spreken.

Ik wil onbeperkt bellen: wat is er mogelijk?

Je kunt op allerlei manieren onbeperkt bellen met je telefoon. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Onbeperkt bellen met Unlimited

Op elk moment onbeperkt bellen. Of je nu thuis of onderweg bent en of je nu in Nederland zit of in een ander EU-land. Met Unlimited van T-Mobile kun je onbeperkt bellen in Nederland. Bel je vanuit Nederland naar andere EU-landen*? Dan heb je 120 belminuten. Met Unlimited Plus kun je ook onbeperkt bellen vanuit Nederland naar het buitenland.

Check hiervoor de voorwaarden voor (on)redelijk gebruik.

Onbeperkt bellen zonder Unlimited

Ook als je geen Unlimited abonnement van T-Mobile hebt, kun je onbeperkt bellen. Heb je een abonnement met 120 belminuten per maand? Dan kun je voor € 2,50 per maand de Onbeperkt bellen optie aanzetten. Handig als je bijvoorbeeld in de zomermaanden veel belt, maar tijdens andere maanden minder belt.

onbeperkt bellen t-mobile

Onbeperkt bellen via internet

Ook via internet kun je onbeperkt bellen, namelijk met apps als WhatsApp, Skype en FaceTime. Als je via internet belt, verbruik je data in plaats van belminuten. Met Unlimited heb je in Nederland onbeperkt data en bel je ook via internet onbeperkt. In andere EU-landen heb je een databundel van 18 GB. Tip: verbind je telefoon via wifi om zonder data te verbruik onbeperkt te bellen via internet.

Onbeperkt videobellen: ook een mogelijkheid!

Vind je ‘ouderwets’ bellen niet gezellig genoeg? Dan is videobellen misschien meer iets voor jou. Je ziet elkaar dan tijdens het bellen via de camera aan de voorkant van je toestel. Dit kan met apps als FaceTime (alleen voor Apple-apparaten), WhatsApp en Skype. Hiermee videobel je via internet. Dit kost meer data dan gewoon bellen via internet, omdat beeld meer data kost dan geluid. Zeker dan is Unlimited een aanrader. Op die manier kun je ook buiten de deur, zonder wifi, onbeperkt bellen.

Bellers klaar, onbeperkt bijpraten maar!

Deel dit artikel